Следва

Стилът на Изабел Юпер

Топ 24 на най-дразнещите личности в бг ефира

Има няколко родни личности, които тенденциозно заемат най-гледаното време на екрана, пазят място по кориците на...

Лица преди 14 години

Има няколко родни личности, които тенденциозно заемат най-гледаното време на екрана, пазят място по кориците на списанията или по челните заглавия в пресата месеци напред, и неизбежно слушаш за тях в колата си, в трамвая за две спирки, на работна оперативка и, без да искаш, у дома си.

Някои от тях приемаш с положителна емоция, било то заради заветната им кауза, било то заради неутралната им позиция, въпреки лошо свършения PR… Други са ти не чак толкова любопитни, по необясними за теб причини… Но пък при третите борбата за известност, медийно внимание и пазарно търсене за сметка на всичко останало е толкова безмилостно жестока, че преминава отвъд границите на обикновената досада.

И точно заради тези хора е днешната ни класация - цветна, обективна и събрала мнението на голяма част от българската аудитория, която много медийни величия подценяват. Защото безхаберието и непрофесионализмът дразнят и личат, и всички стремежи за налагане на подобни личности като много известни и добри в това, което правят, е жалък опит за манипулация.

Можеш да гласуваш на всяка снимка, за този, когото смяташ за Най, а ако имаш още какво да кажеш, очакваме предложения.

Виж още класации:

Топ 25 на красивите бг дами над 50

Топ 50 на най-красивите българи

 

More Лица