Следва

Couple Alert: Заедно ли са Идрис и Джордан?

Нов обрат: Брад не е малтретирал децата си

Нов обрат: Брад не е малтретирал децата си

Други преди 7 години

Делото за семейно насилие повдигнато срещу Брад Пит най-сетне приключи.

По официални данни актьорът не е малтретирал децата си, нито пък е допускал жестоко отношение към тях.

Запознати издават, че социалните работници търпеливо са разпитали всички в семейството Джоли-Пит и в крайна сметка стигнали до извода, че инцидентът в самолета, където се твърдеше, че Брад е посегнал на големия си син Мадокс, е съвсем обикновена семейна свада, в която не се е проявявало насилие нито по физически начин, нито по вербален.

Припомняме, че самата Анджелина категорично твърдеше, че екс възлюбеният й редовно е проявявал грубост към наследниците им и именно заради това тя поиска сама да отглежда шестте си деца.

За момента Джоли и Пит са се споразумели върху попечителството над трите си осиновени и трите биологични деца, като актьорът има право да ги посещава, но не и да живее с тях.

Анджелина Джоли и Брад Пит имаха близо 11-годишна връзка. Актьорската двойка се венча официално на 23 август 2014 година.Преди около месец и половина обаче актрисата изненада света, като подаде документи за развод.

Вчера Брад Пит се появи на светско събитие за първи път след грандиозния скандал и семейните си проблеми. Актьорът присъства на премиерата на новия си филм, в който си партнира с Марион Котияр, в Ел Ей.

More Други