Лица

45 огледални визии: Катрин КАТО Лейди Даяна

15-11-2016 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: .NET 2 45
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

Вдъхновени от поредното и последното засега стилно копие на визията на покойната принцеса Даяна от страна на Катрин, решихме да съберем в галерия всичките пъти, в които херцогинята напомня, ама много, да не кажем притеснително много, на покойната си свекърва, чиято харизма и великолепен стил помни целият свят близо 20 години след трагичната й смърт. 

Мнозина казват, че като херцогиня на Кейбридж и половинка на бъдещия крал на Англия - принц Уилям, Кейт е задължена да предизвиква сравнение между нея и така обичаната Лейди Ди. Т.е. иде реч за търсен и намерен маркетингов ход.

В галерията горе гледаме назад във времето и показваме всичките 45 визии, които засякохме като взети назаем от Катрин от Принцесата на народа - Даяна.

Коментари 2

Добави коментар
Realist (15/11/2016 / 21:38)

*който са

Realist (15/11/2016 / 21:38)

Sorry, ама на това му се вика "да търсиш под вола - теле". Някой си е нямал друга работа и е прегледал стотици снимки и на двете и е търсил съвпадения, които -нека не се лъжем - са предимно в цветовете. Ами - нормално! Да не говорим, че те си имат някакъв етикет, според коитоса събразени тоалетите от въпросните там стилисти и затова нещата са толкова подобни. Чак пък "огледални" и "копиране" не виждам...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

Есен is coming

Виж още
Есен is coming

Жълт бутон

Бруклин напусна дома, Виктория в депресия

Бруклин напусна дома, Виктория в депресия

Виж още