Следва

Стилно съкровище: 90 кадъра "На прощаване" с Мишел Обама

Кралска сватба vol.2! Принц Хари ще се жени

Кралска сватба vol.2! Принц Хари ще се жени

Други преди 7 години

Дворецът се приготвя за поредното пищно празненство, което ще бъде видяно от милиони.

Запознати издават, че съвсем скоро принц Хари ще вдигне кралска сватба. 32-годишният ерген вече бил твърдо решен да предложи брак на новата си любима - актрисата Меган Маркъл.

Едва преди дни красивата канадка беше на посещение във Великобритания, като според клюките тя се е запознала с цялото кралско семейство, включително и кралица Елизабет II.

"Хари и Меган са много щастливи заедно. Той най-сетне намери жена, която му пасва във всичко и се интересува от нещата, които и той", издава близък на принца.

Очаква се сватбата на принц Хари да е грандиозна колкото и тази на брат му принц Уилям, който през април 2011 се ожени за Кейт Мидълтън. Церемонията бе излъчвана на живо по телевизията, а милиони станаха свидетели на най-щастливия ден на Уилям и Катрин.

Припомняме, че принц Хари и Меган Маркъл, по-известна с ролята на си на Рейчъл Зейн от сериала "Костюмари", са заедно от сравнително скоро. Кралският наследник направи същински прецедент, като официално потвърди връзката им чрез изявление от Двореца.

More Други