Кралска сватба vol.2! Принц Хари ще се жени

Кралска сватба vol.2! Принц Хари ще се жени

Дворецът се приготвя за поредното пищно празненство, което ще бъде видяно от милиони.

Запознати издават, че съвсем скоро принц Хари ще вдигне кралска сватба. 32-годишният ерген вече бил твърдо решен да предложи брак на новата си любима - актрисата Меган Маркъл.

Едва преди дни красивата канадка беше на посещение във Великобритания, като според клюките тя се е запознала с цялото кралско семейство, включително и кралица Елизабет II.

"Хари и Меган са много щастливи заедно. Той най-сетне намери жена, която му пасва във всичко и се интересува от нещата, които и той", издава близък на принца.

Очаква се сватбата на принц Хари да е грандиозна колкото и тази на брат му принц Уилям, който през април 2011 се ожени за Кейт Мидълтън. Церемонията бе излъчвана на живо по телевизията, а милиони станаха свидетели на най-щастливия ден на Уилям и Катрин.

Припомняме, че принц Хари и Меган Маркъл, по-известна с ролята на си на Рейчъл Зейн от сериала "Костюмари", са заедно от сравнително скоро. Кралският наследник направи същински прецедент, като официално потвърди връзката им чрез изявление от Двореца.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.