Следва

Puma Пролет-Лято 2010. Африка и шоу на открито

Напълно неочаквана комбинация. Сакото

Всяка модерна дама има поне едно сако в гардероба си. Въпреки че е замислено като мъжка официална дреха...

Fashion преди 14 години

Всяка модерна дама има поне едно сако в гардероба си. Въпреки че е замислено като мъжка официална дреха, днес то е основен елемент от дамския гардероб и модерен аутфит. Хубавото на сакото е, че можеш да го носиш с всичко и навсякъде. Можеш да го сложиш с кецове, с ниски обувки, с поли, панталони, гащеризони, рокли дори. А и е много секси. Ето това му е хубавото на сакото. Виж как ние бихме го носили.

The Street

През деня сакото може да ти влезе в употреба ако времето е хладно и дъждовно или ако не искаш да ходиш само по потник. Ние го носим с хубав потник на ситно райе, старите си джинси и ниски обувки тип пантофки. Идеално за разходка в парка, обяд с приятелки или страстен шопинг тур по магазините.

Wallstreet chic


Сакото е неизменна част от бизнес облеклото най-малкото защото дрескодът го налага. За нашите бизнес дела, важни делови срещи или просто за офиса го носим в най-класическата комбинация – бяла риза, обувки на висок ток и черен прав панталон.

Fashionable


Да си модерна е смисълът на живота ти като жена. Сакото отново може да ти влезе в употреба и да ти помогне да постигнеш мечтаната визия по съвсем лесен начин. Ние виждаме нещата така: модерна туника в черно и бяло, кожен клин, боти на платформа в бяло и черно и отново любимото сако. Подходящо е както за пазар, особено ако времето е по-мрачно, така и за лудо парти през нощта. А и за страниците на VOGUE също.

So chic


Класата преди всичко, особено що се отнася до официален коктейл, събитието на годината, среща с човека, когото обожаваш. Ние виждаме нещата така: копринена рокля в черно, черно сако, черни лачени сандали и малка чанта плик. Едновременно романтична, секси, стилна, и много модерна.
 

More Fashion