Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 02.01 - 08.01

Love to quote: 2х4 зареждащи цитата за по-богата седмица от Кари Фишър и Джордж Майкъл

Само няколко дни преди да настъпи новата 2017 година, светът загуби двама велики творци. Един музикант, с чиито песни много от нас са израснали и една актриса, която...

Celebrities преди 7 години

Само няколко дни преди да настъпи новата 2017 година, светът загуби двама велики творци. Един музикант, с чиито песни много от нас са израснали и една актриса, която вечно ще помним като принцеса Леа от сагата "Междузвездни войни".

Сещате се, че говорим за Кари Фишър и Джордж Майкъл.

Британският певец, продал над 85 млн. записа по цял свят, остава в сърцата и умовете ни с песни като „Last Christmas“, „Careless Whisper“, „Faith“ и дори скандалната „I Want Your Sex“. Носителката на две награди "Еми" е и писателка, чийто талант остава ненадминат и ще ни кара да отново и отново да си припомняме космическите битки между доброто и злото. 

В първия работен ден за годината, избираме да я започнем именно с думите на тези две силни и харизматични  личности, да отдадем заслужената им чест и да се вслушаме в думите, които остават: 

Джордж Майкъл

"Никога няма да имаш мир със себе си, ако не слушаш сърцето си."

Кари Фишър

"Аз не съм от актрисите като Мерил Стрийп. Те градят образи в себе си и играят роли. Аз си падам повече археолог. Играя себе си. Дълбая в себе си. Образите ми са близки до мен самата – ако изключим, че нямам лазерен пистолет".

Джордж Майкъл

"Все още вярвам, че музиката е един от най-големите подаръци, които Господ е дал на човека“.

Кари Фишър

"Недоволството е като да пиеш отрова и да чакаш другия да умре".



Джордж Майкъл

"Няма такова нещо като "звезда по нежелание". Звездите почти винаги са хора, които искат да компенсират собствените слабости, като бъдат обичани от публиката и аз не съм изключение".

Кари Фишър

"Няма момент, в който да си кажеш: "Добре, успяла съм, сега ще си подремна".

Джордж Майкъл

За употребата на марихуана: „Бих казал, че е страхотен наркотик – но очевидно не е много здравословна. Не можеш да си позволиш да пушиш, ако няма какво друго да правиш. Може да бъде ужасен, ужасен наркотик. Трябва да си на правилното място, за да го употребяваш. Трябва да си постигнал по-голямата част от целите си, защото те отпуска до такава степен, че може да изгубиш всякакви амбиции за бъдещето“.

Кари Фишър

"Понякога, за да стигнеш до Рая, трябва просто бавно да се отдръпнеш от Ада".

More Celebrities