Следва

Мел Гибсън - разведен, с ново гадже и съмнително бащинство

От архива - Превъплъщенията на Анджелина

Може би повечето от вас си спомнят добре един от емблематичните тоалети на Анджелина Джоли, с който...

Лица преди 14 години

Може би повечето от вас си спомнят добре един от емблематичните тоалети на Анджелина Джоли, с който актрисата показа себе си на церемонията по награждавенто Оскар - онази умопомрачителна, в един друг смисъл, черна рокля на Версаче, в комбинация с бледата й кожа, на която нежно контрастираха грамадни изумрудени обеци.

Е да, този образ, спонтанно изникна в съзнанието ни, може би по повод 34-тия рожден ден на ослепителната брюнетка миналия 4-ти юни, след като очевидно мистериозно се беше запечатал там в продължение на месеци.

След като целуна брат си по устата, а на врата й дълго време стоеше кръвна проба от бившия й съпруг Били Боб, младата актриса успя да си извоюва име на ексцентрична, своенравна и доста своеволна дама, която освен с прекрасни физически данни и неустоими сочни устни, успява да привлече вниманието върху себе си и чрез други, не дотам естествени методи.



Днес ние виждаме Анджелина в друга светлина, доста по-позитивна, много по-зряла и донякъде по-уравновесена, но тайничко вярваме, че някоя от менталните й фази пак би могла да изкочи ненадейно отнякъде и да ни шокира с изкривеното си мислене за понятието “красиво”.



Продиктувани от емоционалната й натура, тези състояния, във вид на всевъзможни шокиращи медийни прояви, са демонстративен израз на отношението й към модните тенденции или пък вкуса й към живота. Изровихме този образ от архива, за да ви подсетим колко секси и в същото време плашещо неестествена може да бъде една звезда, опитвайки се да влезе в кожата на, в този архивен случай,  Мортиша Адамс - анимационната визия на фаталната жена.



Влязла устремно в куп класации за най-зле облечени жени на червения килим през онзи период, с потайна усмивка на лице, преди точно девет години, сегашната примерна майка на цяла детска градина, най-влиятелна знаменитост в света и официален посланик на добра воля на UNHCR, спокойно оприличаваме на героиня от стар филм на ужасите.

Тръпки да те побият.  Добре, че времената се менят.
 

More Лица