Следва

Без блясък, без грим: Натуралната Хайди Клум

Няколко причини да заобичате Лили-Роуз Деп и снимки!

Тя е със супер random излъчване, което те грабва още докато я погледнеш и осъзнаваш, че има нещо много необичайно в нейната обикновеност...

Други преди 7 години

Тя е със супер random излъчване, което грабва още като я погледнеш и осъзнаеш, че има нещо много необичайно в нейната обикновеност! Лили-Роуз Деп, дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради, може да е само на 17, но стилът й говори колко зряла е всъщност . Какво привлича най-много в нея обаче, сега ще разберете:

1. Като всички жени, и Лили е изключително messy що се отнася до това какво държи в чантата си и се оказва, че не излиза никъде без детската си играчка, подарена от майка й преди години. Което подсказва, че държи на семейството!



2. Тя е перфекционист! Не обича мърлявите изпълнения, нито незавършените задачи! Сериозността е на първо място!

3. Сексуалността, според нея, не следва да бъде определяна с конкретни имена.

4. Безспорно, френските черти и маниера на нейното излъчване са сред причините да я намираме за приятно привлекателна млада дама.

5. „Каквато майката, такава и дъщерята” – тази фраза е застъпена сериозно тук! Лили-Роуз и майка й Ванеса безспорно са вързали сърцето на марката Шанел и по-скоро на Карл Лагерфелд, който включи в свое ревю малката наследничка на Джони Деп, едва проходила почти, отделно, че я направи рекламно лице на марката. 



6. Не си пада много по публичността, затова и неслучайно е прави граница между интернет-пространството и личния си живот. Много умно!

Вижте останалите причини да харесате именитата наследница в галерията горе>>

More Други