Седмичен ХОРОСКОП - 24.04 - 30.04

Astro преди 7 години

Колелото на историята в нашата лична съдба през последните няколко години, скърцайки и въртейки се, се обръща към точното разписание на звездите: през април, юли, октомври и януари. Това са основните годишни кризисни точки, когато „нещо“ видимо променя хода на събитията. Има и други екстремни ситуации, но все пак ние говорим за най-съществените.

Не можем да кажем, че в момента е настъпило относително спокойствие, но степента на непредвидимостта на събитията чувствително е намаляла.

Последствията от мартенските събития и първата половина на април сега придобиват стойност. Създалата се ситуация ще продължи до юли, след което ще има още един тласък, но той вече няма да е „създаващ“, а „коригиращ“ ход на събитията. Най-правилната позиция в момента, в края на април 2017 г. е да не бързаме и да се основаваме, когато взимаме решения. Както се казва: „Седем пъти мери, един път режи“…

Пасивността и податливостта, чувствителността и ранимостта – не са тези качества, които сега ще ни доведат до успеха. На 28 април ни предстои Новолуние в Телец: настъпва месецът на успешното натрупване и използване на ресурсите. Това са и нашите таланти, и финанси, и умения. Трудолюбиво и упорито обработвайте почвата за порастването на идеите и инициативите, които като семена поникнаха през март и април.

Хороскоп

Още от Astro