Следва

В последния момент: Отстъпва ли Кралицата трона си?

Брад Пит в най-чаканата изповед: Наистина пиех много и това се превърна в проблем!

Изповедта на сезона!...

Други преди 6 години

Изповедта на сезона!

Най-горещият свободен мъж на Холивуд - Брад Пит, проговори пред GQ за живота си след болезнената раздяла с Анджелина Джоли.

"Живея в ателието си, където съм си от `94 година насам. Всяка сутрин си правя матча май и слушам тишината", споделя актьорът за ежедневието без шестте си деца, които в момента прекарват повече време при мама Анджи.

"Спрях с всичко друго, освен с пиенето, когато започнах да правя семейство. През изминалата година нещата излязоха извън контрол и мога да кажа честно, че наистина пиех много. И това се превърна в проблем!", за първи път споделя гласно Пит.

"Вече мина половин година, откакто отказах алкохола, горчива половин година, но все пак сериозно време. Беше предизвикателство, но ми е било начертано по пътя! Провокация, на която трябваше да отговоря, за да продължа напред!".

Дали пък всъщност няма да се окаже истина, че Джоли е зарязала бащата на децата си именно заради този  порок? "Честно да си призная, можех да надпия руснак с водката му. Бях много добър и издръжлив на алкохол, но вече не искам да живея по този начин", искрен е Брад.

На въпроса с какво е заменил пиенето, актьорът отговаря: "Сок от червена боровинка и газирана вода. Имам най-чистия уринарен тракт в цял Ел Ей".

53-годишният мачо издава, че в момента животът му е много по-различен отпреди - дните му са хаотични и тихи, не изпълнени с живот, шум и детски гласове, както преди.

"В началото искаш да направиш всичко възможно нещата да не са така, но после стигаш до клишето: "Ако истински обичаш някого, то пусни го!" и нещата някак си се избистрят", искрен е Брад за раздялата с любовта на живота си Анджелина.

За момента Пит се е отдалечил от шоубизнеса и се отдал не нещо, което отдавна иска да прави: скулптура!

"Работя с всичко - глина, мазилка, арматури, дърво. Най-сетне правя това, което искам от години", казва бившият на Джоли.

Заедно с целия този разтреперващ разговор, лятното издание на GQ ще излезе с цели три различни корици на Брад, плюс негови убийствено яки кадри, които го показват такъв, какъвто е... близо седем месеца след раздялата със семейството.

А на нас ни направиха впечатление и няколко нови татуировки - дали са посветени отново на Анджелина и децата?

Всички жестоки кадри, дело на Райън Макгинли, в галерията горе>>>

More Други