Следва

Ева Лонгория - Как го прави тя...

Oris - Изкуството да впечатляваш

Запознавайки се с един мъж нищо не прави по-голямо впечатление от маниера, от начина, по който ти се усмихва и начина, по който ти се представя...

Fashion преди 14 години

Запознавайки се с един мъж нищо не прави по-голямо впечатление от маниера, от начина, по който ти се усмихва и начина, по който ти се представя. Другото, което се набива на дамските очи са онези малки аксесоари като картодържателя, иглата за вратовръзка, писалката. Най-силно впечатление обаче, прави часовника.
 

Онзи, който съчетава перфектна изработка, изключителен дизайн и луксозно изпълнение. Точно такъв часовник е и новият Oris RUF CTR3 Chronograph Limited Edition. Часовник, на когото принадлежат всички качества, които впечатляват модерната дама.
 

Изключителният дизайн на новите часовници Oris е постигнат благодарение на работата между дизайнерите на часовниковата компания и инженерите на RUF. Двата екипа се заемат с общата задача да създадат RUF CTR3 Chronograph - майсторско изделие на Швейцарското творчество, вдъхновено от една от най-бързите коли на планетата.

 

Корпусът на часовника е направен от олекотен титан и има тахиметрична скала на горния пръстен - направен от издръжлива керамика. Тахиметричната скала е маркирана с номера 375, показващ максималната скорост на RUF CTR3:375 km/h.


Oris има дългогодишна традиция в производството на механични часовници, вдъхновени от света на моторните спортове. Oris е официалният партньор на отбора на AT&T Williams Formula 1 и се осланя на прецизността и Швейцарската изработка за международния си успех.



 


Тъй като швейцарската компания държи изключително много, както на прецизния часовников механизъм, така и на подкрепата си към автомобилните спортове и състезания, циферблата на новия часовник е заимстван от контролните уреди на таблото както по цвят, така и по форма, с цифри с покритие Superluminova и отличителното лого на RUF.
 

Хронографът се настройва чрез бутони от стомана, а короната е подсигурена със системата Quick Lock Crown на Oris.
 

Лимитираният номер на всеки часовник е гравиран на корпуса на позиция 9 часа, а емблематичният червен ротор на Oris - силата зад стила — носи и логото на CTR3.
 

Лимитиран до 3000 броя, часовникът е представен в комплект с макет на RUF CTR3.
Този изчистен мотор спорт дизайн съчетава най-доброто: функционалност и невероятно добър външен вид.
 

 


Oris RUF CTR3 Chronograph Limited Edition:
Ø44.50 mm
Ref. 673 7611 70 84 LS

Автоматичен механизъм с функция на хронограф, централни стртелки за часа минутите. Децентрализирани допълнителни стрелки за отчитане на часовете и минутите, дата на позиция 6 часа


Черен циферблат с цифри с покритие Superluminova, полирани никелови стрелки с луминесцентно покритие, лого RUF


Титаниев корпус съставен от няколко части със завинтващ се долен капак от минерално стъкло, сапфир кристал на горно стъкло на часовника с анти-рефлексно покритие от двете му страни.


Керамичен горен пръстен с тахиметрична скала


Лимитиран номер гравиран на корпуса на позиция 9 часа


Стоманени бутони и корона със система Quick Lock Crown


Черна кожена каишка с декоративен контрастиращ зелен шеф и титаниев клипс


Водоустойчивост до 10 АТМ


Презентационна кутия в комплект със сертификат и макет на RUF

novea-bg.com
 

More from View Sofia

More Fashion