Следва

Кой какво облече на ТВ наградите BAFTA

Кайли Дженър: Жива Барби в нова сесия

Колегите от Flaunt Magazine загърбват идеята за феминизма...

Други преди 6 години

Колегите от Flaunt Magazine загърбват идеята за феминизма като супер яка фешън тенденця и залагат на класически сексизъм, снимайки знойната блондинка Кайли Дженър в тотален паралел с образа на Барби.

Между хубавицата и прочутата кукла има доста общо - фигурата, личицето и дори излъчването, идеален удар в десятката, особено като имаме предвид колко много момичета мечтаят да докарат именно този имидж.
Самата Кайли твърди, че формите й са резултат на упорит труд в залата и с тях няма нищо общо пластичната хирургия, респективно демонстрира с гордост постигнатото: в силно изрязани бански се вижда всичко необходимо, късите шорти са дори по-секси като идея, т.е. на всички ни става ясно - в семейство Кардашян-Дженър не само Ким може да се похвали с убийствената си пета точка.


More from View Sofia

Даже и мама не знаеше: 7 звезди, минали през пластичната хирургия като ученички

Celebrities преди 2 години

Пластичната хирургия в млада възраст често предизвиква обществено осъждане и смесени оценки на специалистите. Което не означава, че няма хора, днес световни звезди, които ни най-малко не са имали смущения да се подложат на хирургична интервенция за хубост като деца. Четем надолу за най-известните истории на много ранна пластична хирургия >>>   

Нов триумф за "Опенхаймер" и нито една награда за "Барби": наградените на BAFTA 2024

Celebrities преди 1 месец

Церемонията по връчването на наградите BAFTA се състоя снощи в Лондон. Победител и този път, както и при другите предшестващи наградни церемонии, е „Опенхаймер” на Кристофър Нолан. Ема Стоун взе статуетката за ролята си в черната комедия „Нещастникът“, а бестселърът на Грета Геруиг „Барби“ с участието на Марго Роби и Райън Гослинг, който стана най-обсъжданият филм на лятото и се състезаваше с „Опенхаймер“ за наградите, остана без признание на британските филмови награди.

More Други