Седмичен ХОРОСКОП - 15.05 - 21.05

Astro преди 6 години

Дева

Тази седмица използвайте невероятната си способност да организирате времето и ангажиментите си колкото можете повече. Тъкмо сега събитията, стичащи се около вас, трябва да бъдат контролирани със „строга ръка“, а резултатите ще бъдат чудесни, стига да си поставите това за цел. Всичко зависи от вас.
Ако амбицията и перфекционизмът, характерни за Девите, ви изиграват добра роля в професионален план, то в личен – няма да е съвсем същото. Ще имате склонността да очаквате и да искате да ви бъдат давани нереалистични обещания от близките около вас. Очакванията ви от тези хора, поне на този етап, са невъзможни. Не всички се движат със същата скорост като вас. Дайте им време.

В понеделник и вторник забелязвате твърде много неща, за да си замълчите. А е добре да го направите! Независимо какво прозира в разговорите и коментарите на другите около вас и колко лошо впечатление ви прави това. Точно сега не ви трябва да навлизате в конфликти.
В сряда и четвъртък знаете точния начин как да свършите каквото и да е. Но сте и добър лидер – когато можете да си спестите някое главоболие, го правите. Напоследък товарът върху вас е огромен, така че няма нищо лошо в това да оставите някой друг да поеме тежестта.
В петък и събота мъдростта от началото на седмицата продължава да действа: всяко напрежение е стопено в мълчанието. Стиснете устни и подминавайте напечените ситуации грациозно.
Неделя ще бъде откровена.
 

Хороскоп

Още от Astro