Следва

Хотел „Меден месец”

Сара Джесика - майка на близначки


Актрисата от телевизионния сериал „Сексът и Градът” стана майка на близначки...

 

Лица преди 14 години

 

Актрисата от телевизионния сериал „Сексът и Градът”  стана майка на близначки. Щастливото събитие се случи вчера сутринта в болница в източната част на щата Охайо, където сурогатна майка, която е износила бебетата роди.
 

След като Сара Джесика и съпругът й Матю Бродерик имаха сериозни семейни проблеми, това беше един от начините да запазят брака си. Семейство, което има и шестгодишен син, обяви през април, че има намерение да се сдобие с още едно дете. По това време всички си мислеха, че става въпрос за осиновяване, но ето, че звездите успяха да изненадат всички.
 

Говорителят на актрисата каза пред медиите, че двете момичета са в добро състояние и до няколко дни ще бъдат изписани от болницата, за да могат да се приберат в Ню Йорк при звездното си семейство.

А в същото време на българска почва се оказа, че вчера късно вечерта фолкпевицата Галена е родила син. Щастливото събитие се е случило снощи в град Плевен. Майката й синът й, който се казва Стефан и тежи 1800 гр., са в отлично състояние.

Честито!

More Лица