Следва

Нищо не е такова, каквото изглежда!

Месечен ХОРОСКОП - Юни 2017

Месецът на Близнаците дойде, а заедно с него и фокусът върху реализацията на идеите и най-съкровените ни мисли, като на преден план излиза и комуникацията...

преди 6 години

Месецът на Близнаците дойде, а заедно с него и фокусът върху реализацията на идеите и най-съкровените ни мисли, като на преден план излиза и комуникацията. Тъкмо това са компонентите, съставящи нашата реалност.
Мотото на месеца е: „Нашите мисли и думи наистина имат силата да конструират живота“. Затова не изпадайте в празнословие, не пилейте времето си и не говорете излишно.
Знакът Близнаци е управляван от Меркурий, който е известен с няколко качества – остроумие и интелект, умствена и словесна енергия, бързина и гъвкавост (както на ума, така и тялото). Затова юни дава шанс на прогреса в кариерата и образованието, давайки много възможности право в ръцете ни. За постигането на целите, на някои ще се наложи да поработят повече, на други по-малко, но едно е сигурно – всичко зависи само от нас и от готовността ни да посрещнем промяната, както и да поемем инициатива за активно действие, без да бягаме от отговорност. Усилията няма да останат безвъзмездни.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Още в началото на месеца ще имате по-големи очаквания за вашите финансови или бизнес дела, тъй като още през месец май сте направили първите стъпки към реализацията на плановете си. Сега всичко ще върви толкова плавно и както ви се иска, че ще ви се струва, че късметът не ви напуска през цялото време. Всъщност, истината е, че нищо няма да бъде случайно и всичките блага, на които се радвате, са възнаграждение за усиления ви труд.

Месец юни ще ви задължи обаче да вземете някои решения, които няма да търпят чакане нито миг повече. Те са свързани с личния ви живот и по-точно – с любовта. Представителките на зодията, които са във вече дълготрайна връзка и са преминали през много в нея, ще трябва да решат за себе си – дали трябва да останат с този човек и да простят, или да оставят този период от живота си зад гърба си. За останалите Овни, които тепърва навлизат във връзка или пък съществуват наченки за подобен развой, ще мислят за следващите си стъпки напред с този човек, а именно – съжителство или запознанство с близките.
Най-важното за периода е, че трябва да продължите напред – по един или друг начин.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Този месец основните промени, които ще се случват около вас, ще бъдат свързани с дома – ремонти, обзавеждане или преместване. Много от плановете ви ще зависят от други хора, което ще доведе до известно забавяне, отлагане или различни корекции.
Юни отваря много врати в професионален план: развитие на вашия бизнес или пък повишение са напълно възможни.

Обикновено обичате да се придържате към график, но не сте толкова придирчиви към подробностите в началото на месеца. Животът е едно дълго пътуване, което ви поднася различни уроци, без да е нужно да имате строг учител, за да разберете всичко, което трябва да знаете. Вашата позиция е твърда към средата на месеца, така че всеки, който търси компромис от ваша страна, вероятно няма да има късмет. Сигурни сте, че вашите идеи са на прав път, така че защо да се замисляте?
Към края на месеца сте настроени романтично и всичко е любов за вас. Това ще ви накара да предприемете непланирани действия и ще изненадате дори себе си.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През юни можете да очаквате много работа, посещения на различни места, институции, ангажиране с различни документи и куп други въпроси. На път сте да се срещнете с много нови хора. С някои от тях ще се сближите и ще поставите основите на ново приятелство. Тези лица ще изиграят изключително важна роля в живота ви занапред.
Многото ангажименти и динамичност, които ви предстоят през месеца, не са задължително натоварващи – всяко действие, което ще предприемате сега, ще се окаже по-скоро полезно, отколкото незначителна рутина.

Бъдете точни в отказите си, но не и груби. Давайте на хората да разберат ясно какво искате, какво приемате и какво не. Най-големите недоразумения в междуличностните отношения се получават тъкмо от това, че хората не се осмеляват да кажат „не“, дори когато искат и трябва да го кажат. Променете това, действайте целенасочено, бъдете ясни и недвусмислени. Това е тайната рецепта към осъществяването на всичките ви планове този месец.
През първите дни от юни разпределете времето си така, че то да ви стига за всичко важно, което сега трябва да свършите. Така ще дадете правилната посока, в която трябва да върви целият месец.

РАК 22.06 – 23.07

Юни ще бъде по-сложен месец за жените, родени под знака на Рак. Отношенията ви с роднини, приятели и колеги ще бъдат особено непредсказуеми. Жените над 35 години ще имат конкретна причина да се насладят на нещо: новина, предложение, покана, възможности за пътуване и др.
Въпреки усложненията, за вас този месец ще донесе и много благодат и позитиви и всичко това ще бъде свързано с хора, родени под знаците на Водолей, Везни или Близнаци.
Младите представителки на зодията ще се радват на развитие от финансов аспект.

През първите дни от месеца всичко върви по вода и няма за какво да се оплачете.
По-късно настъпва известно напрежение, но то ще се допринесе с положителна равносметка, от която имате нужда, а именно – да оцените това, което имате и да погледнете по-ведро на нещата. Това ще промени подхода ви към нещата, а промените са нещо задължително за един развиващ и надграждащ себе си човек.
Към средата на месеца започнете да кроите планове за нещата, които искате да постигнете през периода. Организацията и усиленият труд от ваша страна са от голямо значение. Не се носете по течението – вземете нещата в свои ръце.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През този месец новите възможности и шансове ще дойдат през вашия социален или обществен живот. Новите запознанства, здравите контакти, които имате, ще допринесат за прогреса ви.
Напрежението, конфликтите и грижите могат да ви разколебаят във вземането на някои решения. Недейте да предприемате нищо важно, докато все още се колебаете. Ако не сте напълно сигурни в избора и действията си, по-добра отстъпете крачка назад.

Близките ви приятели са страхотен съветник тъкмо сега. Допитвайте се до тях в моменти на несигурност и ще видите, че ще придобиете много по-обективна представа за нещата.
Към средата на месеца любовните тръпки и романтиката са изключително силни при Лъвиците – дори за необвързаните представителки на зодията. Насладете се на тези моменти.
Отношенията ви с някои хора, родени под знаците на Телец, Дева или Козирог, ще изискват вниманието ви.

ДЕВА 24.08 – 23.09

За родените под знака на Девата юни ще бъде месец на нови възможности, свързани с образование, кариера или бизнес. Вече ще трябва да вземате бързи решения и да действате без забавяне на ангажиментите и идеите си. Можете да постигнете много, но всичко зависи от самите вас! Сега всичко е на ваша страна, остава само да тръгнете в посоката, която ще ви донесе благоденствие.
През периода не всичките ви проблеми, свързани с домакинството или собствеността, ще доведат до своето решение. Вероятно някои от тях ще трябва да почакат по различни причини, но това няма да бъде във ваша вреда или загуба.

Още в първите дни на юни ви преследва чувството, че ако не сте направили нещо за някой важен за вас човек, то не сте направили нищо. Вие цените взаимоотношенията си, а това да радвате любимите си хора, радва вас.
Нови хоризонти се отварят пред вас, но трябва да действате както бързо, така и обмислено. Следвайте амбициите си и не подценявайте възможностите си. Можете да се справите с всяка цел, която сте си поставили, стига да го искате достатъчно.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Месецът ще бъде изключително „шарен“ за представителките на зодия Везни. Ще ви занимават финансови въпроси, които ще трябва да разрешите. В много ситуации ще се наложат известни промени, за които не сте били подготвени, но това ще открие нови възможности пред вас. В началото може да не го осъзнавате, но после развоят на събитията ще ви опровергае. Дайте шанс на промяната.

Независимо, че много от нещата ще се стичат не по плана, който сте си съставили, това не трябва да ви плаши. Извлечете своите позитиви от неизбежността.
През този период определени хора, родени под знаците на Рак, Скорпион или Риби, могат да имат много положително присъствие в живота ви. Общуването и междуличностните отношения са важни за вас. В онези моменти, в които не сте сигурни как ще се развият нещата и сте под напрежение, разчитайте на приближените ви хора. Не е нужно да преминавате през всичко сами.
Към средата на месеца ще откриете много нови неща – относно хора и въобще относно живота. Не всичко, което ще се разкрие пред вас ще ви харесва, но ще ви даде урок за това кой човек си заслужава и кой не. Едно е сигурно – всичко ново, което ще научите, ще бъде по-скоро обогатяващо за вас, отколкото ощетяващо.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През юни развитието на различни важни събития за Скорпионите ще намерят своя израз – празници, реализиране на личен потенциал в образованието и кариерата, постигане на благоденствие.
Това може да е един от най-добрите месеци за повечето от вас през тази година, защото тъкмо сега благоприятните влияния ще ви помогнат да реализирате вашите планове, таланти и идеи.
Следете съветите или информацията, която получавате от хора, родени под знаците на Везни, Близнаци или Водолей.

Много ситуации ще ви накарат да размишлявате върху житейските изпитания, през които всеки преминава през определен период от време.
Младите жени представителки на зодията ще могат да се радват на предложения, покани или документ, който ще им даде нова възможност да се развият като човек.
През юни очаквайте и радостни новини, свързани с момиче или млада жена, която ви е близка.
Заредени сте с магнетизъм и енергия, която ще се отрази положително на всички ваши взаимоотношения.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

За Стрелците юни е месец за приключения! Очакват ви много пътувания и срещи с хора от близо и далеч, ще гостувате на някого, но и ще ви бъде гостувано. Независимо дали пътуванията ви ще бъдат с работна или лична цел, вие ще си изкарате страхотно и ще се насладите максимално на всичко случващо се около вас.
Промените при вас сега са навсякъде – в личен и професионален план. Преживявате вътрешна метаморфоза и причините за това са много. Сега се чувствате като преродени и имате повече готовност, смелост и амбиция за всичко, което правите.
Възможни са основни промени в дома ви – ремонти, преобзавеждане или дори смяна на местоживеенето.

Намирате забавление в най-светските неща в началото на месеца, така че е лесно да се забавлявате. Ако прекарвате особено повече време с приятели, не е необходимо да планирате всеки малък детайл - спонтанните моменти са най-добри и винаги ще си останат такива.
В професионален план най-накрая получавате уважението, което заслужавате, което ще се случи към средата на месеца. Това може да ви спечели много завистници, но и привърженици - не се изненадвайте, ако хората идват при вас за съвет.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

За родените под знака на Козирог юни ще бъде време, когато ще изпитате положителни изненади, но, разбира се, всичко ще зависи от нивото ви на развитие или подготовка за такива събития. Усиленият труд ще бъде възнаграден, а бездействието – порицано.
Човек от приятелския ви кръг ще покаже истинския си характер, което ще ви накара да се замислите дали го познавате въобще. Няма да ви бъде приятно да го разберете, но поне ще знаете кому можете да се доверявате.

Юни ще ви донесе финансова стабилност или поне възможност да я постигнете, ако имате тази цел и готовност за действие.
Това е подходящо време за работа, свързана с продажби, имущество, ремонти или подобрения.
Към средата на месеца романтиката ще бъде на дневен ред. Обвързаните представителки на зодията ще отделят време за сладки мигове с половинката си, а необвързаните ще имат възможността да общуват с човека, на когото отдавна са хвърлили око. И при двата случая веруюто ви трябва да бъде едно – просто бъдете себе си – така или иначе нямате друг избор.

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

През този период родените под знака на Водолей ще открият подходящото време да разрешат някои неприятности и проблеми – в личен и професионален план.
Скоро можете да се радвате на помощта или жеста на внимание от човек, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.
Жените над 35-годишна възраст ще имат възможност да постигнат много този месец и най-вече да изчистят неприятните хора от обкръжението си, както и старите грижи.

Бъдете бдителни в първите дни на месеца. Упоритостта и смелостта сега са най-важни. Колкото повече отстоявате себе си и сте стъпили здраво на земята, толкова повече и „врагът“ ви ще отстъпва назад.
Мислите за кариерата си към средата на месеца и за това как да бъдете по-добри в нея. Да надграждате себе си винаги е идеята на всичко, така че не спирайте да се учите. Не е нужно да играете по всички вече установени правила. Доста често успехът се крие в риска и в „новото“.

РИБИ 20.02 – 20.03

През юни ще се радвате на разнообразие, избор и коренни промени. За доста от тези неща сте се стремили целенасочено, но други ще ви се наложат отвън съвсем неочаквано. Най-важното сега е да пуснете промяната, която месецът налага, в живота си, без да се страхувате и без да се борите срещу нея. Много скоро ще извлечете позитивите си от всичко това.
Избягвайте излишните коментари и обяснения на работното място. Това може да ви вкара в ненужни интриги и конфликти.

Приятелите ви ще бъдат вдъхновението, от което се нуждаете, за да правите велики неща. Комуникацията с тях е важна – добре е да го осъзнаете навреме.
Изненадващо за вас, но отговорите на много въпроси, които отдавна ви терзаят, можете да откриете не другаде, а именно в себе си. Вслушвайте се повече във вътрешния си глас. По-мъдри сте, отколкото предполагате.
Някой от обкръжението ви може да има романтичен интерес към вас. Само вие знаете дали това има потенциала да прерасне в нещо красиво.

More from View Sofia

More