Седмичен ХОРОСКОП - 19.06 - 25.06

19-06-2017 Текст: View Sofia Фотография: Vogue
Добави коментар

Тази юнска седмица ще бъде изпълнена с невероятни моменти за повечето от нас. Звездите бързат да ни дадат съвети, под формата на житейски уроци, с които много хора неминуемо ще се сблъскат.
Слушайте интуицията си – тя рядко подвежда, а сега е по-силна от всякога.

Важното за периода е да бъдем отворени за промяна, да опитваме нови неща и да оставим предразсъдъците на заден план.

Взаимоотношенията с хората сега ще бъдат много емоционални, ярки, а доста често дори изненадващи. Ще научите много неща - дори само от пасивно наблюдение. Едно е сигурно – независимо дали някои от нас ще бъдат разочаровани в отношенията си с хората, а други тъкмо обратното – всичко това ще бъде полезен опит, който насочва мислите ни към по-доброто, по-светлото, по-мъдрото бъдеще.
 

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тази седмица хвърля ярка светлина към бъдещето ви. Пътят натам изглежда приятен, а вие нямате търпение да го поемете. Сега сякаш сте на две места – в настоящето, което е решаващо, както и в бъдещето, което така силно желаете. Така се чувствате в началото на седмицата.

Вторник и сряда са емоционални дни, които ще се стекат на високи обороти. Ще имате много ангажименти и въпроси за решаване, но светлата картина на бъдещите ви реализации ви мотивират максимално.
Четвъртък и петък могат да бъдат объркващи, защото ще изискват от вас моментална реакция, а на вас ви се иска да имате време да помислите… Следвайте инстинктите си.
Събота и неделя са невероятни дни, в които всеки иска вашето мнение по какви ли не въпроси. Свиквайте с това внимание.
 

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Статичността на рутината ви убива в понеделник. Иронично е как може да има толкова неща за вършене и все пак да усещате, че не сте направили нито крачка напред към нещо по-голямо. Вземете нещата в свои ръце. Никой няма да разбере това, което в момента ви тревожи. Бъдете собствената си помощ.

Вторник и сряда прекарайте сред хората, които обожавате – приятели, роднини, половинка… Имате нужда от вдъхновение и кураж.
В четвъртък и петък отделяйте нужното време за всяко нещо. Не очаквайте всичко да се подрежда веднага, преди да се премине през правилния процес.
Уикендът ще бъде вълшебен.
 

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

В понеделник гледате философски на нещата. Нуждаете се от свежа перспектива, затова сте се заобиколили с хора, които имат различни от вашите виждания, опит и мироглед, което за вас е интересно и вълнуващо. Не искате да останете в апатичната затвореност на собствените си идеи. Да, много хора не забелязват нещата, които вие забелязвате, но пък и обратният път е налице – някой може да отвори вашите очи.

Вторник и сряда сте отворени за промяна: нови дрехи, ново жилище, нова кариера? Вие знаете най-добре.
Четвъртък и петък имате време за разпускане и срещи с приятели. За сметка на това уикендът е толкова хаотичен и натоварен, че не можете да слушате нито дума от когото и да било.
 

РАК 22.06 – 23.07

В началото на седмицата чувствате емоционална отдалеченост от всички хора около вас. Сякаш никой не е на същата честота, на която сте вие: в главата ви се въртят големи мисли, значими планове, искате да говорите за чувства, докато всички останали са затънали в посредствеността на ежедневието. Колкото и да ви се иска някой са ви чуе, сега по-добре останете сами със себе си и мислите си. Всичко друго би било просто излишно натоварване.

Вторник и сряда ще ви научат, че понякога трябва да оставяте събитията да се стичат в собствения си ход, а вие да не се опитвате да контролирате всичко – това е просто невъзможно и ще почувствате голямо облекчение, когато го разберете.
Четвъртък и петък са дни за планиране и вземане на решения.
В събота и неделя вече можете да прибегнете към действия.

 

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Джеймс Джойс някога е казал: „Нациите имат своето его, точно както индивидите“. В началото на седмицата ще навлезете в конфликт, който се вписва идеално в смисъла на горецитираното. Изглежда понякога колкото и усилия да полагате да избегнете конфронтация, тя все пак играе по своему…

Вторник и сряда са дни, в които трябва да слушате. По-малко приказки, повече вслушване в това, което другите казват. Изненадващо е колко много може да научите.
Четвъртък и петък ще преминат бавно, но незабелязано, тъй като ще бъдете заети с множество ангажименти. За сметка на това уикендът ви ще бъде изключително слънчев.
 

ДЕВА 24.08 – 23.09

Винаги намирате начин да откриете полза във всичко, което правите – а вие никога не правите само едно нещо. Независимо дали почиствате къщата, търсите определена покупка, или експериментирате по някакъв начин – винаги сте конструктивни и създавате нови идеи. Така започва седмицата ви и още в понеделник сте вече с няколко стъпки по-напред от останалите.

Във вторник и сряда всички забелязват бързината, с която се движите в ангажиментите и плановете си. Не се изненадвайте, ако някой поиска помощта или съвета ви.
В четвъртък и петък все още не можете да си отдъхнете от всички неща, които за вас са неотложни. Затова пък в петък ще сте свободни да си починете от всичко това. Добри сте в изпреварването на времето.
През уикенда ще бъдете ръководени от позитивно усещане, че нещо хубаво ще се случи. Сензитивността ви не лъже.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

„Любовта е живот“ е максимата, която най-добре определя вашата седмица. Трудно би било да се даде по-красиво описание на живота.
Още в понеделник романтичните емоции ще ви накарат да се чувствате сякаш краката ви не докосват земята. Това ще ви кара да се усмихвате широко през останалите дни.

Вторник и сряда са по-сиви в сравнение със старта на седмицата, но имате за какво да мислите и да бъдете на върха на щастието. Спасени сте!
В четвъртък и петък се налага да поемете контрол над някои лични дела, свързани с дома ви.
През уикенда ще бъдете така спокойни и удовлетворени, както не сте били от много време насам.
 

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

В първия ден от седмицата разбирате, че трябва да се опитате да постигнете хармония у дома – само тя ще ви накара да просперирате във всичко. Напоследък в дома ви нещата са всичко друго, но не и хармонични. Това ви влияе силно във всякакъв аспект. Вкъщи трябва да получавате подкрепа, сигурност и топлина, а не обратното.

Във вторник и сряда ви обзема жажда за творчество и нови идеи. Започнете да ги търсите.
Знаете, че понякога нещата трябва да се влошат, за да станат по-добри. Такава е ситуацията в четвъртък и петък, но уикендът „поднася извиненията си“ подобаващо.
 

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

В понеделник сте по-продуктивни от всички останали. Схващате нещата от първия път, докато останалите имат нужда от обяснения и време, за да влезнат в ритъм. Това ви отегчава и ви кара да чувствате загуба на време, което е ценно за вас. Намерете нещо, което да занимава ума ви, докато останалите наваксват с темпото.

Във вторник и сряда продължавате да живеете на бързи обороти и нищо не може да ви спре. Толкова сте навътре в нещата, че дори пропускате и някое друго ядене. Поемете си малко въздух – задачите няма да избягат, а умът ви ще бъде много по-бистър след един хубав обяд и чаша кафе. Помислете си.
Четвъртък и петък са невероятни дни, изпълнени с красиви емоции. Ще сте заобиколени само от любими хора.
През този уикенд се погрижете за някои въпроси, които досега сте игнорирали упорито.
 

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

В началото на седмицата се въздържайте от прибързани инвестиции и ненужни покупки във всякакъв аспект. Независимо колко подходящ изглежда моментът и колко правилно ви се струва всичко това – ако изглежда твърде хубаво, за да е истина, вероятно е така. Имайте си едно наум и добре обмисляйте как разпореждате финансите си.

Вторник и сряда сте по-заинтересовани от всевъзможни творчески дейности, вместо от това да печелите пари – в главата има само музика, изкуство, поезия и красота.
Четвъртък и петък ще ви въвлекат в особено бавен и скучен ритъм, но уикендът ще бъзе пълен с малки и големи удоволствия.
 

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Седмицата започва горещо – привлечени сте от някого, както молецът е привлечен от светлината. Колко точно може да ви привлича някого?! Нямате отговор на този въпрос, но знаете, че можете да „изгорите“ твърде бързо, затова трябва да забавите ход и да се опитате да охладите страстите. Ще ви бъде трудно, тъй като това е всичко, за което можете да мислите, но преди да се впуснете в романтично приключение, премислете нещата. Да, понякога това е необходимо – колкото и да не ви се иска да овладявате спонтанността.

Вторник и сряда са дни, в които в мислите ви ще се прокарат и финансови въпроси. Портфейлът може да не истински събеседник, уви, може да каже много неща. Сега е моментът да поставите пред себе си приоритетите и амбициите си. Не стойте на същото място – можете много повече.
От четвъртък до самия уикенд ще експериментирате и ще опитате много нови неща. Не се учудвайте, ако бъдете „обвинени“ в ексцентризъм.
 

РИБИ 20.02 – 20.03

В природата ви е да прекалявате и всичко при вас да е сведено до крайност: големи мечти, перфектната работа, семейство, социален живот – всичко наведнъж! Въпросът е кое за вас е най-приоритетно? Колкото и да ви е трудно, трябва да подредите целите си по важност, като внимавате ценните за неща, които вече имате в живота си, да не пострадат от решенията ви. Стъпка по стъпка можете да получите всичко, което желаете. Просто не се оставяйте да свършите всичко наполовина, само защото сте побързали да имате всичко…и то веднага!
Това е урокът, с който трябва да започне седмицата ви.

Вторник и сряда имате нужда от добра организация на графика си, за да се справите с всичко. Погрижете се за това – нататък всичко ще е песен.
Четвъртък и петък ще бъдат щури дни, обърнати с главата надолу.
През уикенда отново ще намерите баланс. Почивните дни ще бъдат релаксиращи и изпълнени с любов.
 

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

Bubble Bed Sensation

Виж още
Bubble Bed Sensation

Жълт бутон

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Виж още