Следва

Текилата на Джордж Клуни струва 1 МИЛИАРД!

„От любов към живота“ с Дивна

Чаровната Дивна е един от посланиците на кампанията „От любов към живота“ през тази година...

Други преди 6 години

Чаровната Дивна е един от посланиците на кампанията „От любов към живота“ през тази година. Талантливата изпълнителка застава зад мотото „Предварително ти БЛАГОДАРЯ“, имайки за цел посланието на засегнатите от рака на гърдата жени да достигне до всички, които ще подкрепят каузата.

Защото една малка дума, но изречена хиляди пъти, става безценна! Точно както е безценна подкрепата, която кампанията „От любов към живота“ вече за 16-та поредна година ще дари на диагностицираните с рак на гърдата жени.

И тази година Avon ще дари събрананите средства от поръчката на розови продукти, на своя партньор-Фондация „Една от 8“. Ако желаете да подкрепите кампанията, може да направите това на официалния й сайт-www.thankyou.bg. Дивна ни споделя защо се е присъединила към каузата:

VS: Защо се включи в кампанията?

Дивна: Една от привилегиите на това да си познато за повече хора лице е възможността гласът ти да бъде чут. Моя мисия и отговорност е да я използвам така че наистина важните въпроси да бъдат чути и разпространени. Ракът на гърдата е проблем, който с всяка изминала година за съжаление се разраства все повече. Най-тревожното е, че възрастовата граница постепенно, но сигурно пада, в следствие на стресовия живот, който водим. Затова се включих-за да помогна да се даде още гласност на проблема, с който можем да се справим заедно.

VS: Какво послание би отправила до хората?
Д: Не пренебрегвайте този въпрос, само защото не е приятна тема на разговор. Информираността е най-силното ни оръжие, затова трябва да говорим открито и да разпространяваме до повече хора как могат да се погрижат за себе си, а и да помогнат на други. Профилактичните прегледи са от огромно значение, защото засечена навреме, болестта може да бъде излекувана. Интересувайте се и не се страхувайте да повдигате темата с приятелите си-това също е стъпка напред!

VS: Имало ли е случай, в който си получила помощ, която е променяла живота ти?
Д: Вярвам, че всеки от нас е срещал хора в живота си, които в дадени ситуации са им помогнали дотам, че образно или буквално са „спасили живота им“. Аз също съм получавала такава помощ и съм невероятна късметлийка, за да мога да заявя, че при това съм я получавала неведнъж. В такива моменти разбирам колко силни сме, когато правим добро и си помагаме и че в края на деня, това е, което остава завинаги и има значение. Благодарна съм на всеки, който ми е помогнал, когато съм имала нужда, независимо с какво, независимо дали е било нещо малко или пък много голямо. Всеки акт на добро и състрадание ни прави повече хора от всичко друго.

VS: На кого искаш да благодариш?
Д: Искам предварително да благодаря на всеки, който почувства в себе си порива да помогне! Щом нещо във Вас се е раздвижило, значи вече сте изминали половината път!

VS: Могат ли младите хора да бъдат дарители?
Д: Разбира се! Всичко, което се изисква е малко време и внимание. В рамките на кампанията, те могат да поръчат от розовите благотворителни продукти на Avon, които тази година са шал, гривна, бутилка за вода и колие -100% от приходите отиват за фондацията „Една от 8“, която след това осигурява нужната психологическа, юридическа и информационна подкрепа на засегнатите от болестта.

VS: Кампанията има 16 годишна история в България. Кое е най-важното, което хората трябва да запомнят за кампанията тази година?
Д: Тази година усилията ни са насочени и към това да изразим благодарността си на всички, които са подкрепяли кампанията през годините и, да се надяваме, ще продължават да я подкрепят. Без тях всичките постигнати успехи нямаше да са възможни, защото ние вярваме, че да даряваш е взаимност! В кампанията има няколко интерсени активности, след които са интерактивна инсталация и благотворителен концерт, който ще бъде през месец октомври.

More Други