Седмичен ХОРОСКОП - 17.07 - 23.07

Astro преди 6 години

От 17-и юли Венера навлиза в Близнаци, а Нептун – в Риби. По този начин Венера и Нептун са в конфликт. Това прави енергията на Земята малко по-натоварваща от обикновено, но пък ни дава повод да се насочим към себе си, вътрешните духовни дейности и най-наболели въпроси.

Сега жените изпращат смесени сигнали на мъжете, а вътрешните им борби ги правят по-интровертни.
Но за сметка на това, Юпитер компенсира, навлизайки във Везни на 18-и юли, насърчавайки вдъхновението, любовта и привързаността. Сега близките ви роднини и приятели са най-подходящата компания, а тези, които се радват на здрава любовна връзка, могат да се отдадат на задушевни романтични моменти.

Сега ни покорява устремът за просперитет и сбъдване на най-съкровени мечти. Макар и периодът да предразполага към затвореност и не толкова социални дейности, той всъщност отваря ума, изчиствайки го от излишните подробности и информация, карайки ни да бъдем сред най-значимите за нас хора. А какво по-хубаво от това?
 

Хороскоп

Още от Astro

Любовно разочарованите, спокойно, Венера вече е в Риби

Astro преди 5 дни

Ако сте човек, който е скептичен към приказките, мрази романтичните филми и не вярва в щастливия край, пригответе се за приятна изненада: транзитът на Венера в Риби от само преди няколко дни, 11 март, до 5 април ще ни мотивира да мечтаем и да изживеем магията на любовта.  

Новолунието в Риби тази неделя или пролетен хороскоп за всички зодии

Astro преди 1 седмица

Новолунията са време за подмладяване и разцъфване - като пролетта! Ако имате липса в живота си, сега е моментът да я запълните чрез ново преживяване, човек или предмет. Всички ние трябва да направим място за нови начинания, граничещи дори с невъзможното, по време на Новолуние. Имайте предвид, че всички сме като бебета, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!