Седмичен ХОРОСКОП - 17.07 - 23.07

 От 17-и юли Венера навлиза в Близнаци, а Нептун – в Риби. По този начин Венера и Нептун са в конфликт...

От 17-и юли Венера навлиза в Близнаци, а Нептун – в Риби. По този начин Венера и Нептун са в конфликт. Това прави енергията на Земята малко по-натоварваща от обикновено, но пък ни дава повод да се насочим към себе си, вътрешните духовни дейности и най-наболели въпроси.

Сега жените изпращат смесени сигнали на мъжете, а вътрешните им борби ги правят по-интровертни.
Но за сметка на това, Юпитер компенсира, навлизайки във Везни на 18-и юли, насърчавайки вдъхновението, любовта и привързаността. Сега близките ви роднини и приятели са най-подходящата компания, а тези, които се радват на здрава любовна връзка, могат да се отдадат на задушевни романтични моменти.

Сега ни покорява устремът за просперитет и сбъдване на най-съкровени мечти. Макар и периодът да предразполага към затвореност и не толкова социални дейности, той всъщност отваря ума, изчиствайки го от излишните подробности и информация, карайки ни да бъдем сред най-значимите за нас хора. А какво по-хубаво от това?
 

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тази седмица Овните ще изживеят интересни събития, свързани с любовния им живот, независимо дали са във вече утвърдени отношения, или пък са се впуснали в нещо ново.
Ще има необходимост от вземане на твърди решения през периода. Сега много от вашите мисли и действия ще бъдат свързани със семейството и роднините.

Понеделник и вторник ще бъдат нетипични дни, особено откъм някои случки, но пък ще имат и своите съвсем типични черти – бавни, тихи, неясни…
Интересните събития ви връхлитат в сряда и четвъртък, когато вие сте просто огън, който кипи от енергия и неспирна дейност.
Петък и събота са по-спокойни, а вие сте съсредоточени върху финансите си.
Но неделя ще бъде изпълнена с лекота – очертава се да се отдадете на любовни тръпки, флирт и релакс.
 

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През този период можете да очаквате важно събитие или новини, свързани с роднина. Семейството ви ще изживее невероятни емоции, възможни са големи събирания, свързани с рожден ден, имен ден, сватба, годишнина и др.
През седмицата може да очаквате и успехи в работата, които е много вероятно да бъдат свързани с пътувания. Това ще ви отвори нови хоризонти, които могат да бъдат толкова големи, колкото сами си извоювате занапред.

В понеделник и вторник имате възможността да направите своите равносметки и да разгледате целите си. Този дълбок размисъл може да бъде породен от задушевен разговор с някого, който ви стимулира.
В сряда и четвъртък бъдете внимателни с харченето на пари и големи инвестиции. Точно тогава сте предразположени да правите ненужни покупки и да пилеете средства.
От петък до неделя всичко е истински прекрасно – чувствате се невероятно, както не сте се чувствали отдавна. Тези дни ще бъдат изпълнени и с лудост по чудесен начин.
 

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Седмицата ще донесе финансови ползи за родените под знака на Близнаци. Предстоят ви важни разговори, решения и действия, свързани с пари и финансови въпроси.
Близките ви ще имат нужда от вашето присъствие и внимание, което напоследък не можете да им отделите. Разпределете задачите си и намерете свободен момент, в който можете да бъдете с тях.

От началото до средата на седмицата умът ви е в абстрактно състояние. Вие витаете из облаците, но не безцелно, а напротив – обмисляте, мечтаете, подреждате приоритети и планирате бъдещето си. Но всичко това е твърде голямо и все още абстрактно, за да го споделите с някого.
В четвъртък и петък обаче ще имате възможността да бъдете край близки хора и приятели, които биха ви подкрепили във всяко ваше начинание. Те биха се радвали да чуят какво кроите за бъдещето.
През уикенда ще се почувствате много по-добре, ако прибегнете към действия и не стоите плахо само обмисляйки на нещата.
 

РАК 22.06 – 23.07

Представителките на зодия Рак ще имат възможността за малко почивка в дома си. Всичко, което се случва около вас, е натоварващо и изтощително, а у дома трябва да откривате хармонията и почивката, от които се нуждаете. Сега това ще се случи, а вие трябва да се уверите, че сте се възползвали максимално от времето, в което можете да откриете спокойствие и вътрешен мир.

Нямате търпението за подробностите в понеделник и вторник. Вероятно уикендът е сътворил в главата ви в каша. Шансовете да кажете нещо и някой да ви разбере погрешно са огромни.
Сряда и четвъртък са предизвикателни откъм комуникации. Какво става? Това е странно! Е, трябва да се придържате се към фактите - говорете внимателно и избягвайте да съдите прибързано за нещата. Правете това поне до събота.
В края на седмицата ще се появи повод за празнуване…или поне за чаша вино.
 

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тази седмица бъдете по-внимателни с емоциите си. Не се разкривайте пред когото и да е, тъй като много малко хора наистина ги е грижа за това как се чувствате. Ако имате нужда да споделите, обърнете се към близък приятел или роднина – хора, които ще ви изслушат.
Грижете се за себе си. Не пренебрегвайте неразположенията си и си дайте почивка.

В началото на седмицата напрежението е във въздуха. На работното място обстановката е някак враждебна, а това, което чувате от другата стая, звучи като нещо друго, което може да е повод за недоразумения и кавги. Не изгубвайте самообладание и изчакайте този период да мине. Това е само преходен момент, който ще приключи в сряда. Вината не е нито във вас, нито в някой конкретен човек – просто в този момент всички са някак напрегнати.
В четвъртък и петък вече се прокрадва лъч светлина – преоткривате силните си страни и ги вкарвате в действие.
През уикенда забелязвате как плановете ви за бъдещето се оформят и се чувствате бляскави и щастливи.
 

ДЕВА 24.08 – 23.09

През периода повечето от вас ще се радват на събитията, свързани с любов или романтична тръпка.
Ще получите приятна изненада или награда, която не сте очаквали.
Представителките на зодия Дева ги очакват и пътувания. Доста ще отидат на почивка, а останалата част – ще пътуват с определена цел.
Важното за периода е, че ще завържете ценни контакти, които ще са ви от огромна полза занапред.

Най-доброто, което в момента могат да получат хората от вас, е уважението ви. Девите са хора на честността, достойнството и чистите намерения, така че вашето мнение и оценка е важно за много хора от обкръжението ви, дори и да не го знаете. Такива са събитията, които ви занимават в понеделник и вторник.
От сряда до петък ще се отдадете на лични цели и приятни занимания – пътувания, четене, разходки – а защо не всичко накуп?!
През уикенда от вас струи положителна енергия, която ще ви спечели много симпатии и нови приятели.
 

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Това, което е важно за периода, е да се научите да планирате. Сега организационните умния ще ви дарят щедро с успехи.
През седмицата ще се радвате също и на посещение, покана или събиране.
Сега моментът благоприятства за успехи и развитие, свързани с работата и финансите.
Това, което ви се е струвало като голяма загуба, сега ще се преобрази в нов шанс, на който дори не сте се надявали.

В началото на седмицата обърнете внимание на прословутите „малки неща“. Колкото и банално да ви звучи, малките аспекти в живота и света ще ви радват неминуемо. Дори един свободен ден е възможността да направите нещо красиво. Само си помислете – цял ден, в който да правите това, което обичате!
Остатъкът от седмицата е изцяло във вашите ръце. Фокусирайте се върху хората от обкръжението си – има какво да научите.
В петък и събота бъдете внимателни с вземането на големи решения.
Неделята ще бъде загадъчна.
 

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Представителките на зодия Скорпион ще се радват на подаръци и нови придобивки.
Интересни срещи и събития също ще се появят в графика ви. Ще отидете някъде с предварителна покана. Това ще бъдат изключително приятно прекарани моменти, които ще помните дълго.
Един определен човек от обкръжението ви ще ви разочарова. Трябва да си направите изводите, тъй като доверието не е нещо, което всеки заслужава.

В началото на седмицата сте потънали във фантазия, която ви преследва още от уикенда. Умът ви е пространство на шарени образи и чувства, което ви отделя от реалността за момент. Това не е никак лошо, стига да знаете кога да слезете на Земята.
В средата на седмицата има някои сериозни неща, за които трябва да се погрижите. Те не трябва да чакат.
В четвъртък и петък отделете време за физическа активност, която ще ви подейства ободряващо – тичане, фитнес или просто разходка…
През уикенда ще се справите с нещо с огромна лекота, сякаш изобщо не е „голяма работа“.
 

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Очаквайте допълнителни приходи в бюджета си. Тези, които са в процес на продажба или промяна на собственост, ще пожънат успех.
Родените под знака на Стрелеца сега ще имат сериозни размишления върху отношенията си с някои хора. Близки или не, неясните и объркващи действия на тези хора ви карат да имате някои съмнения. Опитайте се да разберете какво стои зад тези действия и дали те са в ущърб за вас.

В понеделник и вторник разбирате, че тъкмо сега настъпва обрат в живота ви. Това ви кара да промените подхода си в много отношения.
В средата на седмицата сте напълно фокусирани върху бъдещето. Това да мислите за всичко, което искате да направите, ви кара да се чувствате щастливи и проспериращи.
В четвъртък и петък романтиката оживява, но събота и неделя са почти изцяло изпълнени със задачи.
 

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Козирозите ще имат важна седмица, заради контактите, които ще завържат точно сега. В момента сте отворени към нови начинания, малко риск и опит за издигане все по-нагоре, така че всичко това сега ще бъде полезно за плановете ви.
Събирания и лични събития ще ви зарадват през периода. Те вероятно ще бъдат свързани с успех, годишнина или някакво честване, което е важно за вашите близки.

В началото на седмицата дори надписването на една картичка ще бъде по-голям жест от който и да е подарък. Имате талант да се изразявате прекрасно в писмена форма, а това, което отправяте като пожелания, може да просълзи хората истински.
В сряда и четвъртък, колкото и да се вълнувате за бъдещето, толкова се и тревожите за него. Нещо от миналото ви държи с цялата си сила. Трябва сами да решите дали си струва да го оставите зад себе си.
Петък и събота са щастливи дни, а в неделя, ако можете да прекарате времето си някъде сред природата, би било фантастично за вас.
 

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Събитие, което ще внесе радост в дома и семейството ви, ще бъде повод за специални събирания и празници.
Нови познанства ще изпълнят приятелския ви кръг.
Сега може да очаквате подкрепа, предложение или жест от страна на жена, която е важна фигура в живота ви.
Нови надежди се надигат в душата ви и търсите начин да им придадете израз в най-близкото бъдеще.

В понеделник и вторник трябва да се научите да не се страхувате да питате – дори и да става въпрос за услуга. Ако въпросът е поставен пред правилния човек, няма за какво да се притеснявате.
Сряда и четвъртък са блестящи илюстрации на всичко, което животът може да ви предложи на този етап. Чувствате се по-свободни и щастливи.
В петък и събота ще се отдадете на време за семейството, но неделя е изцяло посветена на пътя ви към успеха.
 

РИБИ 20.02 – 20.03

През този период хората от обкръжението ви ще бъдат по-искрени от всякога. Някой ще има нужда от вашата подкрепа и съвет – сълзите на този човек не са фалшиви. Вие сте хора, пред които останалите се разкриват много по-лесно, затова вероятно често някой ви споделя чувствата си.
Сега е моментът да помислите за бъдещето и да започнете да кроите поне част от плановете си. Предприемете необходимите действия и не се бавете – времето не чака.

В началото на седмицата кипите от енергия. Използвайте я за творчески цели и стартирането на нови проекти.
В сряда и четвъртък някои събития ще променят възгледите ви, но това ще бъде за добро.
В петък и събота семейството е на първо място. Но в неделя – ако не ви се купонясва, просто отделете време за себе си.
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.