Следва

Back to black: 6 години без английската принцеса на поп-джаз-рока Ейми Уайнхаус

ТОП 5 златни дестинации за нестандартна почивка на Орлин Павлов

Срещаме се - той на плажа, ние по пясъка...

Други преди 6 години

Срещаме се - той на плажа, ние по пясъка, неволно изгубени измежду свободата на уикенда, когато всичко е толкова фриволно и когато нямаш представа къде ще се озовеш, но така всъщност е най-хубаво.

На по глътка свежо, студено и приключенско Somersby, с Орлин Павлов съвсем небрежно започваме да пресмятаме на ум - кой къде бил, какво правил и колко още от любимите си летни дестинации трябва да обиколи. Все пак лятото е за това - за път, нестандартни случи и златни моменти.

Крадем от местата фаворити на любимия ни Орлин, тъй като се оказва, че те са толкова жестоки, че бихме останали там с месеци, стига да нямахме цялата работа на света.

Къде обожава да прекарва свободното си лятно време господинът глас и най-важното - защо точно там:

"Номер 1 винаги е Шабла, защото няма никой, а плажната ивица е дъъъълга", започва Орлин, а ние вече се пренесяме там, защото наистина е безбожно безлюдно и толкова спокойно, че релакс моментите са ни в кърпа вързани - далеч от телефон, компютър и всичко друго, което пълни ежедневието ни с хаос.

"Синеморец! Задължително! Защото има и гора"... Съгласяваме се моментално, въпреки че не сме отскачали до там отдавна, но май е време да поправим тази грешка, нали?

Третото за щастие на Павлов е: "Шкорпиловци! С домашно кино и палатка на плажа"...
Ех, същинско блаженство! Попадаш в безвремието и дори не те интересува колко е часът! Размечтахме се, а понеделник едва е преполовил.

После, Орлин ни пренася моментално на Седемте рилски езера, но точно "по време на Персеидите, а ако сте късметлии, ще видите и НЛО"... Умираме за това чувство за хумор, освен за този глас, и сме напълно с две ръце и два крака, че точно на тази забележителност на България е най-прекрасно да се гледа звезден дъжд!

И последно, но не на последно място, защото мястото е просто толкова вечно, че... "Созопол, защото там е любовта!"

Ние бихме добавили само: "Созополе, сам си виновен, че си по-красив, като спомен."

Разходени из най-искрените кътчета по картата на Орлин Павлов вече имаме няколко набелязани дестинации за идния уикенд, а вие? Все пак златни и незабравими моменти се правят, винаги пътувайки! 


За сега спираме дотук, защото изкушението е по-сладко, когато удоволствието има финал (а утре ще е отново слънчево и топло!)

Много свежото, вкусно и чисто ново Somersby НАР, нашият partner in crime в горещото лято, е изпито, а сетивата ни потъват в разкош от #златниSomersbyмоменти, пътуване и любов. До следваща глътка...


More Други