Следва

Кристи Търлингтън в последната кампания на Yves Saint Laurent

Изпратихме Краля

Повече от милиард фенове по света знаеха, че ще трябва да се сбогуват с идола си след трагичната вест за смъртта...

Лица преди 14 години

Повече от милиард фенове по света знаеха, че ще трябва да се сбогуват с идола си след трагичната вест за смъртта му преди две седмици. Едва снощи, след няколко аутопсии, съмнителни епикризи и разследвания, Майкъл Джексън най-после бе положен в мир, в златния си ковчег, оплакван с часове от 20 хиляди души в залата Staples Center в Лос Анджелис, където премина "опелото".

И точно като за Крал, церемонията преди погребението бе грандиозна.

На голяма сцена семейството, приятелите и колегите на Джако пяха в негова чест, разказваха истории, излъчваха стари фотоси, видеоклипове с емблематичните му танци, но всеки един от тях знаеше, че голямата загуба остава за музиката и за всички поколения напред, които няма да го познават като живия Майкъл Джексън.



Самата церемония започна с изпълнение на Марая Кери и Трей Лорънс с хита от 70-те на The Jackson 5 I`ll Be There, а сред колегите и приятели на сцената видяхме още актрисата Брук Шийлдс, Лайнъл Ричи, Стиви Уондър, чухме и песента на Майкъл, посветена на Лейди Даяна, Gone Too Soon, в изпълнение на Ашър, а милиарди хора по света проливаха сълзи за иконата си.

Най-голямата изненада обаче дойде в края на церемонията с появата на дъщерята на Джако Парис Катрин, чието лице не бе показвано никога пред медиите. Спомняме си веднага кадри, в които Майкъл Джексън води децата си за ръка, а лицата им са скрити от папараците със странни маски или воали.



11-годишната дъщеря на Джексън изпрати своя татко с много любов и сълзи, а семейство Джексън поеха с ковчега към гроба на Краля, но все още не знаем къде точно е погребан.

Сбогом, Майкъл!

More from View Sofia

More Лица