Седмичен ХОРОСКОП - 07.08 - 13.08

Astro преди 6 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Тази седмица ще решите стар проблем, който най-после ще ви освободи от безпокойството, което ви изяжда напоследък.
Периодът ще зарадва много от представителките на Близнаци с невероятни любовни преживявания. Възможно е да създадете нова връзка или пък да развиете текущата си, поемайки в по-сериозна посока. Сега е моментът да проведете сериозни разговори с любимия човек относно бъдещето и по кои планове можете да започнете да действате.
Ще възобновите отношенията си с някого, когото сте загубили преди време поради различните пътища, по които сте поели.

В началото на седмицата внимавайте какво говорите. Обстановката около вас предразполага всичко да се приема почти буквално. Думите ви може да бъдат взети твърде сериозно и това да породи конфликт. Ако все пак това се случи, говорете открито, без да увъртате. Така ще разсеете напрежението във въздуха.
От сряда до петък проблемите в общуването са по-скоро със семейството ви, което смята, че може да чете мислите ви, но това съвсем не е така. Не позволявайте да ви подхвърлят погрешни и прибързани заключения.
Уикендът крие приятни изненади за вас. Прекарайте го с някого, който ви познава по-добре от всеки друг. Ако този човек е партньорът ви, то това ще бъде бонус към благоприятните почивни дни!
 

Хороскоп

Още от Astro