Седмичен ХОРОСКОП - 14.08 - 20.08

Astro преди 6 години

Луната в Телец влияе силно на настроенията ни от 15-и август, фокусирайки ни върху реда, хармонията и вътрешния мир. Също така това ни кара да искаме да сме заобиколени от красиви неща, да търсим невиждани и нови радости за очите и душата, тъй като естетическото чувство у нас сега е обострено.

Периодът и атмосферата му са подходящи за насочването ни към полезни и практични цели. Не се колебайте да използвате вдъхновението и идеите си – те не ни посещават много често, че да ги прахосваме с лека ръка.
През тази седмица Венера в Рак се противопоставя на Плутон в Козирог. Тези конфликтни сили могат да ви поставят на кръстопът, пораждайки дилеми. От вас зависи да успеете да извлечете богатството от такъв момент, а именно – да вземете важни и бързи решения, които могат да променят всичко, както и да изкарате наяве много дълбоко стаени въпроси и чувства, които сте се опитали да пренебрегнете до този момент.

На някои от нас ще се наложи да се изправят срещу голям свой страх. Но това предизвикателство ще отговори на един от най-важните въпроси: Готови ли сте за това да се разделите с някои граници, които досега сте допускали да ви определят?
 

Хороскоп

Още от Astro

Любовно разочарованите, спокойно, Венера вече е в Риби

Astro преди 5 дни

Ако сте човек, който е скептичен към приказките, мрази романтичните филми и не вярва в щастливия край, пригответе се за приятна изненада: транзитът на Венера в Риби от само преди няколко дни, 11 март, до 5 април ще ни мотивира да мечтаем и да изживеем магията на любовта.  

Новолунието в Риби тази неделя или пролетен хороскоп за всички зодии

Astro преди 1 седмица

Новолунията са време за подмладяване и разцъфване - като пролетта! Ако имате липса в живота си, сега е моментът да я запълните чрез ново преживяване, човек или предмет. Всички ние трябва да направим място за нови начинания, граничещи дори с невъзможното, по време на Новолуние. Имайте предвид, че всички сме като бебета, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!