Следва

TINDER: новата онлайн мания за виртуални запознанства

Tinder и мъжете, ние знаем защо…

Хей, споменахме за Тиндър, нали… и за това...

преди 6 години

Хей, споменахме за Тиндър, нали… и за това, че всички мъже там, сякаш хич не са ни по вкуса.
Направихме малко проучване сред мачовците, търсещи трайна и нетолкова трайна любов/на игра в онлайн света и трябва да признаем, че останахме както многоооо очаровани така и меко казано втрещени от българските момченца.



Категоризирахме бъдещите ни любови в няколко отрасла с НЕ и ДА.

НЕ или може би, все пак по външния вид посрещаме, по ума изпращаме…

1. Чичко-паричко



Умни, чаровни, кариеристи - коли, скъпи заведения..НО много моля, не държим да знаем, че имате най-скъпите дрехи и пиете най-доброто уиски. Снимките на тези индивиди по-скоро са показност и поза, отколкото искреност. Има си плюсовете, че момчетата от тази категория явно знаят какво искат и може би как да си го поискат, но на моменти е доста плашещо да осъзнаеш, че той най-вероятно ще иска да контролира приятелката си, така както фирмата си. А и не държим да пием MOET и да седим като статуи до него в най-скъпия бар, когато можем да танцуваме на новото парче на Rihanna в някоя лятна дискотека. Така че – не паричко и да свобода.

2. Фитнес бог



Обичаме спорта, тренираме, грижим се за тялото си, ама тези момчета вдъхват толкова много комплекси. В момента, в който видиш поредната селфи снимка в огледало на мускулест мъжкар без тениска, несъмнено ще се усъмниш в това дали новата ти рокля по тялото ти седи толкова добре и дали все пак този пълнозърнест сандвич със сьомга, от вчера, не беше огрооомна грешка. И обезателно ще се замислим дали искаме такъв мъж до себе си – не, благодарим, плочките настрана – те да си целуват бицепсите, а ние ще им се радваме от далеч.

3. Непукиста
Е, хайде де – уж си търсиш жена, а пък дори не си си направил труда да сложиш нормална снимка. Тук има и подкатегории – тези без никаква снимка, тези, които имат картинка, вместо снимка или тези, за които и от снимка ще разбереш, че им миришат краката. Ще ни извините, но това е някак … недодялано. Не че, ние сме китки за мирисане, ама това е, меко казано, несериозно. Ще спрем до тук..защото за тези „мъже”..просто думи няма.

ДА, ДА и пак ДА - тези момчета си заслужават един LIKE

1. ART-истичните



Обичаме забавните момчета, които знаят как да забавляват дори и с трите снимки, които са сложили в Tinder. Виждаш усмивка, виждаш искреност и знаеш, че той е типа нестандартни сладури, с които 100% искаш да отидеш на купон. Тук включваме всички музиканти, писатели, актьори, художници и онези, на които им личи, че могат да напишат поема за нас, а ние си го заслужаваме..все пак не е лесно да си жена през 2017та. Ще видим какво ще е положение през 2018та..

2. Спортистите



Неее, тук няма да видите селфита, или поне такива в огледало. На тези момчета им личи, че обичат спорта, ама обичат и здравето. Ще ги видим в планината, на колело или да се катерят, но ще видим и снимка как се забавляват в някой beach bar коктейл в ръка. И няма да ни е страх да се покажем по бански пред тях, защото то си им личи – не са нацепени батки, които искат кукла до тях..На тях им трябва усмихнато, малко смахнато и много позитивно момиче. Оп, май ние сме такива. Впускаме се.

3. Приключенеца




Тъй като сме модерни момичета и живеем забързано, стилно и авантюристично, ние обичаме да преоткриваме, да пътуваме и винаги, ама винаги търсим нови места – къде да хапнем, къде да напазарим, на кой чужд плаж – да пием някой нестандартен коктейл. Та, точно тези момчета – приключенците са ни любимци. В техния Tinder, ще видим някоя друга снимка от екзотичен остров, ще видим залез в Гърция, или пък как си похапват сладко в някоя далечна екстравагантна дестинация. Тях ги обожаваме, защото на нас ни трябва, точно това – авантюрист, който да преоткрива непознатото и да ни обича … и преоткрива.
Можем да изреждаме още стотици типове мъже в социалните мрежи, но да си кажем честно, когато го видим, него, той ,с голямото Т, ще си го познаем, дори и на снимка…И понякога дори и с доста недостатъци, ще си го приемем такъв, какъвто си е, защото ще си е той..
Така че, момичета разглеждайте, коментирайте, скандализирайте се и най-важното – забавлявайте се…ще дойде, в Tinder, в кварталния бар или в работата.. Живейте за миога и не му мислете много.

 

More