Седмичен ХОРОСКОП - 28.08 - 03.09

Astro преди 6 години

Юпитер и Сатурн са двете социални планети в Слънчевата ни система. Сега Юпитер навлиза във Везни, а Сатурн в Стрелец, образувайки секстил. Това ни прави много по-отворени към новото и промяната, карайки ни да прибягваме към по-смели действия, които ще ни повлияят в дългосрочен план. Периодът е подходящ за инвестиции и вземане на големи решения.
Сега желанията са по-ярки и силни. Това ни прави по-непоколебими – всеки в различна степен. Но никой не би останал в застой. Динамиката ще ни зарежда с положителна енергия.

През изминалата седмица беше първото слънчево затъмнение от серията затъмнения в знаците на Лъва и Водолея. Те ще се случват на всеки 6 месеца, до пролетта на 2019. Затъмненията имат репутацията на индикатори за промяна. Слънчевото затъмнение в Лъв насочва общественото внимание в приоритетна посока, развитие на социума, към личното и колективно творчество на хората.
Енергията му поощрава любовта към децата и романтичните приключения, придава допълнителен импулс на бизнеса, свързан с изкуството, шоу индустрията и развлеченията, с борсовата търговия и спекулациите.

Състоянията на планетите поставят фокуса и върху забавленията, отношенията и семейството. Това е момент, в който ще търсите отговори и съвети от близките ви. Личното удоволствие и израстване излиза на преде план. Ценно е да не забравяме, че, в крайна сметка, важното е да се отдаваме на това, което обичаме и никога да не го оставяме за накрая.

Месецът на Девите носи своите предимства. Яснотата в действията, чувствата и исканията ни е много по-голяма. Изразходвайте максимума от всички позитиви, които седмицата доставя.
 

Хороскоп

Още от Astro