Седмичен ХОРОСКОП - 04.09 - 10.09

Astro преди 6 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Представителките на зодия Близнаци ще бъдат заети с множество работа през тази седмица. Разбира се, това в никакъв случай не е лошо – ще се сдобиете с допълнителен доход, ще развиете нови умения, а и ще влезете в ритъм отново, след отпускарския сезон. Сега ще трябва да разпределяте времето си по-прецизно, тъй като не искате да пренебрегвате нищо от това, с което искате да се занимавате – спорт, музика или просто четене на книга… Това, че имате динамичен график, ви тонизира и поддържа енергични.
Всичко това ще ви провокира и да вземете някои смели решения. На прага сте на промяна, която ще преобърне живота ви. Досега сте се страхували да направите крачка към нея, тъй като това ще направи нещата различни почти във всеки един аспект. Но желаете това силно и смятате, че сте готови. Сега е правилният момент да разберете дали това е така.

В понеделник и вторник общуването е леко и приятно. Вие сте хора с чувство за хумор, които умеят да спечелят и най-трудната персона. Сега това ваше обаяние е много по-силно. Използвайте го в своя полза.
От сряда до петък искате да прекарате повече време с близките си. Това е много важно за вас. Макар и графикът ви да е пълен, ще трябва да намерите начин да споделите някои моменти с любимите си хора. Сега вероятно има и повод, който ще ви събере.
През уикенда вниманието ви обаче ще бъде насочено само към един специален човек.

Хороскоп

Още от Astro