Мишо Шамара и петте каузи, заради които си струва всяко усилие

Shamara a.k.a. Big Sha се завръща ударно на българската сцена...

Shamara a.k.a. Big Sha се завръща ударно на българската сцена, а ние сме повече от доволни от този факт, защото едва ли има човек, който все още да не си припява "Фенки, фенки", "Харесвам лошите момчета" и още куп "ретро" ъндърграунд парчета, които са емблематични за времето си, а и не само.

Шамара и Гумени глави ще разбият всичките си фенове на 13 и 14-ти септември в клуб Terminal 1, преди това обаче, той се отби при нас, за да ни сподели точно ПЕТ каузи, заради които си струва да се бориш до край!

Какви са те и защо - в редовете по-долу:

5. Милосърдие
Милосърдието във всяка една форма - като започнем от най-често срещаната помощ за изоставени и болни деца, минем през самотните възрастни хора, прекосим през бежанците и всеки изпаднал в нужда човек, та стигнем до защита на животните. Милосърдието обаче е кауза, която ние първо трябва да защитим пред себе си вътре в нас. Да стоим твърдо против анти хуманните идеологии, които проповядват превъзходство на една раса или унищожение на слабите или болните. Най-добрите за живот общества по света са именно тези, в които милосърдието е основна кауза на обществото.

4. Анти дискириминация

Коментари: 1

V
vivin (2017/09/07 / 08:23)
Вернооо... ?! Защо не го питахте колко пари взе от социалистите да вика на контрапротестите наред с 50-те баби и дядовци! Гнусно е да давате трибуна на такива хора!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.