Седмичен ХОРОСКОП - 11.09 - 17.09

Astro преди 6 години

През този период Венера и Сатурн ще имат силно влияние върху взаимоотношенията ни. Това ни дава повече смелост да разговаряме, да споделяме, както и да признаем пред себе си някои факти. Ако досега сте имали усещането, че трябва да прекратите дадени отношения, че те ви натоварват и дърпат назад, то през тази седмица ще сложите техния край. Сега виждаме много по-ясно каква е реалността и това ни кара да усещаме колко бързо тече времето. Не трябва да го пилеем! Някои решения са много по-трудни от други, но това не ги прави по-малко необходими. Не отлагайте действията си и не отклонявайте вниманието си. Направете това, което трябва.
Меркурий събужда нашата аналитична и скептична страна, карайки ни да забелязваме детайлите, както и да се отърсим от илюзиите.
Емоциите ни могат да бъдат объркващи, тъй като заставаме на прага на новото начало със смесени чувства. Страхът от непознатото е естествен, но не трябва да му се поддаваме. Не допуснем ли промяната в живота си, затваряме вратата и на прогреса.
 

Хороскоп

Още от Astro

Любовно разочарованите, спокойно, Венера вече е в Риби

Astro преди 5 дни

Ако сте човек, който е скептичен към приказките, мрази романтичните филми и не вярва в щастливия край, пригответе се за приятна изненада: транзитът на Венера в Риби от само преди няколко дни, 11 март, до 5 април ще ни мотивира да мечтаем и да изживеем магията на любовта.  

Новолунието в Риби тази неделя или пролетен хороскоп за всички зодии

Astro преди 1 седмица

Новолунията са време за подмладяване и разцъфване - като пролетта! Ако имате липса в живота си, сега е моментът да я запълните чрез ново преживяване, човек или предмет. Всички ние трябва да направим място за нови начинания, граничещи дори с невъзможното, по време на Новолуние. Имайте предвид, че всички сме като бебета, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!