Седмичен ХОРОСКОП - 11.09 - 17.09

 През този период Венера и Сатурн ще имат силно влияние върху взаимоотношенията ни. Това ни дава...

През този период Венера и Сатурн ще имат силно влияние върху взаимоотношенията ни. Това ни дава повече смелост да разговаряме, да споделяме, както и да признаем пред себе си някои факти. Ако досега сте имали усещането, че трябва да прекратите дадени отношения, че те ви натоварват и дърпат назад, то през тази седмица ще сложите техния край. Сега виждаме много по-ясно каква е реалността и това ни кара да усещаме колко бързо тече времето. Не трябва да го пилеем! Някои решения са много по-трудни от други, но това не ги прави по-малко необходими. Не отлагайте действията си и не отклонявайте вниманието си. Направете това, което трябва.
Меркурий събужда нашата аналитична и скептична страна, карайки ни да забелязваме детайлите, както и да се отърсим от илюзиите.
Емоциите ни могат да бъдат объркващи, тъй като заставаме на прага на новото начало със смесени чувства. Страхът от непознатото е естествен, но не трябва да му се поддаваме. Не допуснем ли промяната в живота си, затваряме вратата и на прогреса.
 

ОВЕН 21.03 – 20.04

Седмицата ще ви даде възможност да осъществите определени планове или желания. Тя ще бъде благоприятна, особено за решаването на документални въпроси и ангажименти.
Сега е моментът да планирате бъдещето си и да се придържате смело към целите си.
Възможни са пътувания, но те ще имат определена цел. Това може да ви коства някои притеснения, но в момента късметът е на ваша страна, така че едва ли нещо може да се обърка.
С каквото и да се захващате, първо проучвайте добре всичко.

Понеделник и вторник цялата ви енергия е насочена към ангажиментите ви и това е изтощаващо. Трябва обаче да си напомняте през цялото време, че всичкият ви труд ще си струва, така че си заслужава.
От сряда до петък ще предприемете важни действия, като няма да позволите на никого да ви пречи. Ще имате чувството, че се нуждаете от нова социална група. В живота истинските и важни хора стават все по-малко с времето – останалите просто ви натоварват и дърпат назад. По-добре е да сте заобиколени от персони, които ви подкрепят, с които можете да водите ценни разговори, както и да споделяте идеи.
Уикендът ще бъде оптимистичен.
 

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Представителките на зодия Телец могат да очакват добра новина, идваща отдалеч. Също така, възможно е да получите пратка – нещо материално, което сте чакали отдавна да пристигне при вас.
Отношенията и комуникацията са важни, особено през този период. Ако им отдавате необходимото значение, то със сигурност ще пожънете успех във всяко едно отношение.
Причина за размисъл ще бъде спор или конфликт в семейството. Това обаче ще има своята положителна страна – ще разберете какво наистина мислят относно някои неща, които ви касаят.
В личен план най-положителни емоции ще ви носи любовта.

Понеделник и вторник са дни на всепоглъщаща страст. Каквито и проблеми да имате, те не ви карат да унивате, тъй като в мислите ви има много по-положителни неща – като романтика и амбиции, като първото ви мотивира още повече за второто.
От сряда до петък трябва да се абстрахирате от много хора около вас. Те ви затрупват с ненужна информация, губейки ви времето. Трябва да се научите учтиво да ги отстранявате от пътя си, тъй като имате по-важни дела за вършене.
През събота и неделя ще се чувствате объркани относно много неща, но това е съвсем нормално – сега навлизате в нов момент от живота си и непознатото ви се струва объркващо…но само в началото!
 

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Родените под знака на Близнаци през тази седмица ще се радват на резултати, за които са работили досега. В последно време ви се налага да вършите много неща едновременно, без да си отдъхнете нито за миг. Сега обаче виждате, че нищо от това не е напразно, дори напротив – ще можете да си позволите дори допълнителни облаги и удоволствия. Голяма част от вас ще разполагат с по-голям бюджет, поради повечето свършена работа.
Важно е сега да намерите време, което да прекарате с важните хора до вас. Те подкрепят просперитета ви и са с вас в трудностите, но липсата ви им се отразява. Те имат нужда от вниманието и любовта ви.

В началото на седмицата сте откриватели. С любопитство изследвате нови територии и хоризонти. Чувствате се обогатени духовно, а това е като наркотик – искате още и още, стремите се към повече и повече. Сега ще откриете много важни смисли в неща, които до момента са били под носа ви, но не сте ги забелязвали.
От сряда до петък ще имате възможност да направите нещо за себе си. Останете с любимия си човек, забавлявайте се и не се колебайте в решенията си. Сега имате нужда да бъдете спонтанни.
През уикенда ще се насочите към нова посока, която тепърва ще ви се разкрива все повече – с възможностите и преживяванията си.
 

РАК 22.06 – 23.07

През тази седмица Раците ще трябва да дадат отговори на важни въпроси и предложения, както и да вземат големи решения. Сега ще имате възможност да промените много в живота си, стига да сте готови за това. Всеки иска промяна до момента, в който тя стане възможна – след това всичко изглежда някак рисковано, а хората остават в удобния си комфорт, който обаче не ги придвижва нито крачка напред. Вие решавате дали ви е време за това.
Междувременно някои хора ще имат очаквания от вас. Не можете да отлагате отговора си твърде дълго.

В началото на седмицата трябва да действате целенасочено и бързо. Не може с единия крак да бъдете на едно място, а с другия да се опитвате да стигнете на друго. Отделете цялото си внимание и концентрация на това, което е най-важно и най-належащо за вас сега.
От сряда до петък продължавате да се чувствате разкъсани, но ще трябва да откриете баланс. Направете си график, подредете приоритетите си – има време за всичко, стига да знаете как да се разполагате с него.
През уикенда се нуждаете от усамотение. В главата ви се въртят твърде дълбоки и сложни мисли, които могат да бъдат криворазбрани от останалите.
 

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През тази седмица на Лъвиците им предстоят ангажименти, свързани с пътувания и хора от други места. Това ви радва, тъй като се нуждаете от разнообразие – независимо дали то е в работата, или в личен план.
Избягвайте хора, които се стремят към близостта с вас, но всъщност не са ви близки. Те не ви познават, а това отношение вероятно има някаква задкулисна цел, която би могла да им донесе облага. Ако с един човек си пасвате като личности, то отношенията ви ще се изградят естествено и непринудено.
Сега ще имате възможности да постигнете успех в професионален план, но със сигурност ще трябва да се заемете с повече работа.

Време е да погледнете някои неща по-отблизо и по-задълбочено. В началото на седмицата усещате необходимостта от това. Ще наредите пъзела и всичко ще бъде много по-ясно.
От сряда до петък ще изживеете много романтика. Това ви кара да сте н превъзходно настроение. Всички ще искат да са около вас и да черпят от неизчерпаемия ви запас с положителна енергия. Използвайте емоциите си, за да създадете динамика във всичко, което правите.
През уикенда ще разберете точно това, което искате. Някои отговори изискват време, но вие вече чакахте достатъчно. Ако сте направили всичко необходимо, то сега вече ще намерите хармония.

 

ДЕВА 24.08 – 23.09

Периодът е благоприятен за Девите. Още от началото на месеца те се чувстват много по-амбициозни и мотивирани, изисквайки повече от себе си, както и осъзнавайки много неща. Това се дължи най-вече на факта, че септември е именно месецът на Девите. Родените дни карат хората да правят много равносметки, преосмисляйки нещата и откривайки нови. Девите са много емоционални, а освен това – анализатори до болка. Сега мисленето им обаче е по-ползотворно от всякога – радват се на малките неща, целят се нависоко и ценят времето си.
През седмицата ще ви се случат интересни неща. Това ще даде плодове на творческото ви Аз. Разбира се, за да ви се случват неща, трябва да им позволите, затова излизайте повече и не потъвайте в еднообразието.

В началото на седмицата ще трябва да изслушвате повече. Девите са изключително любознателни и всестранно развити, което ги прави компетентни по много теми. Затова те често са нетърпеливи да поправят бъркащия, както и да изкажат своята позиция. Но в понеделник и вторник, ако изслушате някого, може да бъдете приятно изненадани. Правете го по-често – първо изслушвайте, после говорете каквото пожелаете.
От сряда до петък се погрижете за себе си. От какво имате нужда? Нови обувки, уикенд извън града или пък искате да отидете на нова театрална постановка? Дайте си това, което лежи на душата ви!
Уикендът ще бъде ползотворен. Това ви прави щастливи.
 

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

За родените под знака на Везни седмицата ще бъде по-емоционална, отколкото на останалите знаци. Това може да се дължи на напрежение у дома, на работното място или пък в самите вас. Ако сте в противоречие със себе си, това ви измъчва. Независимо какъв е случаят, трябва да говорите за това – и у дома, и на работното място. Ако пък преминавате през нещо, то не го правете сами. Споделете. Близките ви ще разберат.
Някои неща пък трябва да оставите да се развият естествено. В любовта и приятелството това важи с пълна сила.
Дори и някои от очакванията ви да не се реализират, не се отчайвайте, а продължавайте да се борите за целите си.

В началото на седмицата бъдете по-пресметливи и практични. Многото емоции могат да ви накарат да харчите безразборно, а точно от това сега най-малко имате нужда.
От сряда до петък бъдете щедри по друг начин – щедри откъм разговори, откъм внимание и любов. От това не се пести. Имате нужда от близките си, но и те имат нужда от вас.
През уикенда ще ви се случи нещо неочаквано, което ще промени обстановката изцяло.
 

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Представителките на зодия Скорпион през тази седмица ще бъдат ангажирани със семейството. Различни събития ще ви събират заедно, а поводите ще бъдат хубави. Ще търсите подаръци и ще станете свидетели на мили жестове и моменти.
Важно за периода е да имате реалистични очаквания и цели. Колкото по-ясна ви е ситуацията, толкова по-добре. Всичко се получава в подходящото време за него. Така че, ако сега не всичко става веднага, то имайте търпение. Стремете се да виждате цялостната картина.
Каквито и решения да вземете сега, то те със сигурност ще повлияят близкото ви бъдеще.

В първите дни от седмицата имате усещането, че изоставате. Но всъщност вие правите малки, но ценни стъпки. Не забравяйте, че вашите цели са далеч по-различни от тези на останалите, така че не се сравнявайте с тях, а действайте по своему.
От сряда до петък ще преживеете много вълнения и хубави моменти. Това ще върне позитивната ви нагласа и с увереност ще се насочите към плановете си.
Не пилейте времето си през уикенда. Използвайте всяка минута за всичко, което искате да направите.
 

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Представителките на зодия Стрелец ще прозрат много неща през тази седмица. В професионален план ще имат по-голяма яснота за това докъде искат да стигнат и какви са възможностите им, а в личен – за пръв път ще видят някои хора в различна светлина. Не познавате всички толкова добре, колкото си мислите. Сега ще отворите очите си и това ще бъде за добро. Много е вероятно да стесните кръга си от приятели.
През периода е възможно да имате повече разходи, но това в никакъв случай не е нещо, с което не можете да се справите. Доста от тези разходи ще бъдат за нещо положително – инвестиция в дългосрочен план, която ще ви донесе комфорт под някаква форма.

В началото на седмицата сте по-скептично настроени в много аспекти. Това обаче ви дава по-голяма обективност, отколкото тази на останалите. Насочете скептицизма си във ваша полза.
От сряда до петък ще претърпите промени в личен план. Макар тези промени да са за добро, вие ги преживявате.
През уикенда имате повече смелост и не държите да се придържате към пътя, който познавате добре. Рискувайте – стига да сте напълно наясно с възможните последствия, но и с възможните позитиви.
 

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Родените под знака на Козирог ще се сблъскат с важни събития – особено в любовния си живот. Сега започва нов етап за вас във всяко едно отношение и любовта не прави изключение.
Новите запознанства ще бъдат трудно предсказуеми, но интересни. Изчакайте и ще видите какво ще стане по-нататък. Сега сте отворени за нови преживявания.
Седмицата е благоприятна за решаването на въпроси, свързани с имуществото, както и за уреждането на всякакъв род документи.
Планирайте добре разходите си, за да няма неприятни изненади.

В началото на седмицата разбирате колко е важна работата в екип. Да, добре е да разчиташ най-вече на себе си, но когато човек срещне хора с идеи и мотивация, той разбира, че много повече неща са възможни. Сега може да поискате чуждо мнение.
От сряда до петък сте във вихъра на силите си. Искате да грабнете всяка възможност, както и да не отлагате нищо за по-късно.
Уикендът ви ще бъде чувствен и изпълнен с невероятни моменти.
 

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Представителките на зодия Водолей най-после ще открият хармонията със себе си. Сега е много важно да продължавате да вървите към целта си, имайки реалистичен и ясен поглед върху нещата. А вие го имате.
Времето ви трябва да е добре организирано, тъй като искате да се занимавате с твърде много неща. Но не забравяйте, че ангажиментите ви трябва да вървят и ръка за ръка с развлеченията. Ако се претоварите, то ефектът ще бъде обратен.
Някои от вас очакват важни събития, за които се готвят от известно време. Ако сте направили всичко необходимо, няма за какво да се тревожите. Нещата ще се стекат в естествения си ход.

В началото на седмицата сте изключително продуктивни и графикът ви е много динамичен. Освен личностното си развитие, вие изпитвате нужда и да помагате на останалите. Затова голяма част от дейностите ви може да бъде свързана с други хора, на които искате да бъдете от полза.
От сряда до петък откривате, че се намирате сред хора, които споделят възгледите ви. Това е много важно за вас и може да ви помогне за бъдещите ви планове в много отношения.
През уикенда ще получите удовлетворение. Може би заслужавате да си дадете награда за целия труд?
 

РИБИ 20.02 – 20.03

През тези седем дни за вас ще се отвори достатъчно време, за да работите по плановете и желанията си. Рутината ви обикновено е много натоварена, но сега ще може да внесете разнообразие в нея.
Всъщност, промените са изключително важни за вас сега. В много отношения е настъпил моментът, в който трябва да вземете решение и да започнете – или напротив – да приключите с нещо, оставяйки го зад гърба си. Не може да лежите на стари лаври, нито да се уповавате на предишен опит. Трябва да се сдобиете с нов.
Конфликтите и споровете сега ще завършват във ваша полза. Вие не се самозалъгвате, нито пък целите да залъжете някой друг. Това е голям плюс.

В началото на седмицата всичко изглежда объркващо. Но само външният свят – вътре има мир. Но не се тревожете – винаги е така, когато сте на прага на ново начало. Скоро и външният свят ще бъде разбираем, а и не забравяйте, че положителното развитие обикновено започва отвътре-навън.
От сряда до петък вече откривате отговори на много въпроси. Искате да отделите малко време за себе си и няма да сбъркате, ако го направите – музика, книги, забавления…подарете си тези моменти!
През уикенда компанията ви ще споделя мъдър човек, от когото можете да научите много. Слушайте.
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.