Седмичен ХОРОСКОП - 09.10 - 15.10

Astro преди 6 години

РАК 22.06 – 23.07

За представителките на зодия Рак предстои важна седмица, в която трябва да се решат множество въпроси в професионален план – главно от финансов аспект. Пазете своя реализъм, защото нямате нужда от заблуждения и безсмислено губене на време.

Важното за периода е да планирате всичко прецизно. Не разхищавайте доходите си, а си дайте сметка кое е най-важното за момента.

Не се поддавайте на негативни емоции и нерви. Това само ще ви отклони от целта ви. Гледайте право напред, като се радвате и на всичко, което имате в настоящето.

В началото на седмицата ви е трудно да смогнете с всичко. Толкова много работа, а толкова малко време! Направете нещо, за да се освежите. Започнете да спортувате, да ядете здравословно, дайте си повече сън ставайте малко по-рано, за да може да си спечелите повече време. Сами ще откриете формулата, която ще ви помогне да се справите с положението.

От сряда до петък имате нужда да се вслушате в себе си, размишлявайки върху всичко, което е важно. Това са ценни моменти.

През уикенда ще разберете, че колкото и да се опитвате да убедите някого в нещо, понякога просто това няма как да се случи. Но това в никакъв случай не трябва да ви спира да правите всичко по вашия начин.

Хороскоп

Още от Astro