Следва

Петъчна доза секс: Нашите Girls Crush

Трейлърът: Пенелопе като Донатела Версаче

Тръпки ни побиха...

Celebrities преди 6 години

Защото трейлърът на American Crime Story, който ще разкаже за убийството на Джани Версаче е направо жесток.

Макар и 20 секунди, видеото предизвика интереса ни, защото в него за първи път виждаме Пенелопе Круз в ролята на емблематичната Донатела Версаче.

Тя... руса, студена като мрамор, и толкова непоколебима.

"Сигурна съм, че в поредицата ще има сцени, които ще са много трудни за гледане на Донатела, защото ще й напомнят безумно за загубата на брат й. Уважавам чувствата й и именно заради това работих с цялата си любов върху тази рокля", сподели 42-годишната Пенелопе по повод новия проект.

Всъщност краткият тийзър към сериите показват Круз на прага на къщата на Джани Версаче в Маями, целувайки стълбите, на които той бе застрелян на 15-ти юли 1997 година от Андрю Кънанан.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.