Следва

ПреLUSTителки в кухнята: Деси Цонева & Miele

Да или Не? Какъв е този аутфит, Анджелина?

Честно казано, в лек шок сме...

Celebrities преди 6 години

Изминалият уикенд Анджелина Джоли посвети изцяло на наследниците си. 42-годишната актриса и децата й посетиха битпазар в Калифорния, а бдителните папараци бяха там за да ги нащракат, разбира се.

Противно на слуховете, че Анджелина има сериозни здравословни проблеми и тежи едва 40 килограма, тя изглежда доста щастлива и доволна.

Ние, обаче, сме в шок от друго! Визията на Джоли, която за лежерното излизане с децата си бе заложила на slip рокля с дантелени детайли в комбо с дълга сива жилетка и шапка с широка периферия.

Категорични сме, че подобен аутфит състарява излишно красивата брюнетка, а наслагването на почти еднакви дължини никак не е подходящо, нито пък комбинацията между дантела и фина плетка. Изборът на обувки, също няма да коментираме - колкото и да са модерни чепиците без пета на нисък ток, то в този случай те не си кореспондират въобще с визията на Анджелина, а златният акцент по тях допълните утежнява цялата картинка.

Вие какво мислите? Харесва ли ви аутфитът на Анджелина Джоли или не? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Харесва ли ви аутфитът на Анджелина Джоли?

More Celebrities

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 1 ден

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.