Следва

Мария Шарапова се гушка с бившия кралски зет

Момиче или момче ще си имат Криси и Джон Леджънд?

A boy or a girl... that`s the question?

Celebrities преди 6 години

Криси Тайгън и Джон Леджънд са толкова безобразно сладки, че наистина няма как да не ги обича човек.

В момента звездната двойка е в очакване на втория си наследник, който трябва да проплаче за първи път до няколко месеца.

Преди по-малко от 6 часа Криси сюрпризира последователите си в социалните мрежи, като разкри пола на бебе Леджънд #2.

Тайгън публикува снимка от червения килим на 60-те годишни музикални награди "Грами", които се проведоха вчера в Ню Йорк, а надписът под кадъра гласи: "Мама и нейното малко момченце".

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Очевидно слуховете, че Криси и Джон Леджънд ще се сдобият със син са били напълно верни и съвсем скоро първородната им дъщеричка Луна ще се радва на по-малко братче.

Звездната двойка никога не е криела проблемите, които имаше със зачеването. И двамата им наследници са плод на изкуствено осеменяване. Още, когато се роди Луна, на 14-ти април 2016-та, Криси намекна, че с Джон са избрали два ембриона - женски и мъжки, като очевидно мъжкият е бил добре замразен доскоро.

More Celebrities

Gone for good: защо Шанън Дохърти се разведе със съпруга си ден преди смъртта

Celebrities преди 6 часа

Шанън Дохърти, която си отиде преди дни на 53 годишна възраст, се е развела със съпруга си Кърт Исваринко точно ден преди кончината си. Актрисата подписва бракоразводният документ на 12 юли, а бившият й съпруг Кърт Исваринко слага подписа си на 13 юли - денят, в който звездата от Бевърли Хилс 90210 напусна този свят.