You love me & you know it: Лорина Камбурова

You love me & you know it: Лорина Камбурова

Морето е краят на всичко, което искаш да оставиш след себе си...

Тя е море при изгрев Слънце – привидно спокойна, външно смирена и отразяваща всички движения и цветове. Тя е букет с цветя – фина и крехка, многопластова и цветна, красива сутрин и потайна вечер. Тя е пустиня под небето – гореща, студена, способна да се раздели на милиарди частички и след това отново да се събере под друга форма. Тя е гора от тропиците – безбрежно колоритна, екзотично различна и зареждаща те с жажда за дихание. Тя е извор в Земята – непотърсена първопричина, неизчерпаема съкровищница, блюдо със сочни плодове.

Тя е певица, музикант, модел, актриса. Тя е Лия, Ана, Елена, Лора, Аби, Зара, Бета, Адриа, Караджа, Роджър, момичето от рекламния клип за Българското председателство в Евросъюза… И няма как да не се влюбите в нея от пръв поглед, защото преди всичко тя е Лорина Камбурова - днес удобно настанена в SASA Asian Pub. Родената под знака на Скорпион, с асцендент Риби, която в момента можем ежедневно да гледаме като Ана в сериала „Скъпи наследници”, усеща искреността, енергиите и емоциите на хората. И според нея тази комбинация издава голямата комплицираност на душевността й и, цитираме, „лашкането между избора във взимането на решения”.

Признава, че едновременно се захваща да прави много неща. И това й харесва! Ще й се само, макар и казано под формата на шега, ако можеше да има собствени шофьор и мениджър, които да й помагат, за да й стига времето! И допълва: „Професията ми е такава, че ме среща със страшно много хора по някаква линия и всеки ден има изненади и неочакваност. И се оказва, че да си артист не е само да направиш собствените си проекти, но и покрай срещите и обучението си в живота да откриваш другите, които ти помагат, и непрекъснато да намираш нови черти в себе си. Всъщност „артист” е много интересен път! Актьорът не е само актьор, музикантът не е само музикант, художникът не е само художник!...”

Усетете днес Лорина „зад кадър”, извън сцената, отвъд ролите. Вижте света през нейните очи, потопете се в морето от емоциите й. Ние го направихме и се чувстваме с идея по-замислени, усмихнати и различни. Особено при положение, че срещата ни премина в благоуханието и съблазънта на невероятните храни и напитки, покоите и уюта на очарователната атмосфера и обстановка, в най-вкусното и притегателно за сетивата ни местенце в центъра на София. Че къде да избягаш и да се скриеш насред жълтите павета, ако не в SASA Asian Pub!?

V.S.: Лорина, спомена, че срещите ти с хората и ситуациите са многобройни. Те по-скоро те зареждат или „те изпиват”?
Л.К.:
Определено ме зареждат! Разбира се, това е умора, но тя е сладка! Срещайки интересни хора, влагам много от себе си, но в края на деня остава един сладък послевкус! Вярвам, че когато човек отправя и дава позитивни послания към Вселената, те му се връщат обратно. Забелязвам го за себе си през последните 3 години – колкото повече давам, толкова повече получавам! Принципът на огледалото – каквото поднеса, това ми се връща! Така че, въобще не мога да се оплача от живота си. Той е низ от приключения!

V.S.: Сега ни кажи коя е Лорина?
Л.К.: 
Лорина е едно растение, което, колкото повече го поливаш и му говориш хубави неща, толкова повече то расте, разлиства се, дава плодове и цветове. Да, понякога е капризно и има нужда да се затвори в себе си и да си почине за кратко. Но винаги, когато има Слънце, светлина, дъжд, мъгла, намира начин да се провре през тях и да покаже същността си.

V.S.: „Това” си сега, а каква искаш да бъдеш?
Л.К.:
 Иска ми се да стана вековно дърво, което децата да идват и да пипат по кората, по короната. Да чуват песните ми, да усещат желанията и позитивните мисли, които искам да им предам, да ги виждат като красиви сънища, да се зареждат от мен. За да могат да растат и разлистват и да станат като една голяма и разноцветна градина! Това ми е мечта!

V.S.: А каква ще станеш, като пораснеш голяма?

Коментари: 1

L
little miss sunshine (2018/03/16 / 15:05)
Прекрасна Лорина!Толкова вълшебна.Благодаря за емоциите!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.