Големите любовни истории: Сам Тейлър-Ууд и Арън Джонсън

Големите любовни истории: Сам Тейлър-Ууд и Арън Джонсън

Историята на тяхната любов е невероятна...

Сам Тейлър-Ууд и Арън Джонсън са съответно художник, режисьор и жена, победила рака, преживяла тежък развод и срещнала огромна нова любов, и млад красавец, познат ни от ролите си и на Вронски, и на Джон Ленън. Двамата имат разлика от 23 години в полза на нежната половина. Което обстоятелство ни най-малко не пречи на Арън да гледа жена си с влюбени очи, да възпитава двете й дъщери от предишен брак и двете им общи момичета като истински баща и глава на семейство и да подкрепя съпругата си във всичко.

Жена с минало
Режисьорката Сам Тейлър-Ууд се запознава с актьора Арън Джонсън, когато тя е на 42, а той на 19. Сам снима биографичен филм за Джон Ленън и избира за главната роля именно симпатичния юноша, който действително много прилича външно на младия Бийтълс. Арън, приемайки ролята, дори и не подозира, че с това приема и голямата си любов.

Сам има интересна и категорично нелека съдба. Режисьор и художник, тя 11 години е омъжена за арт-дилъра Джей Джоплинг, който много помага на Сам във фото- и художествените й изложби. Семейният живот на двойката изглежда щастлив, появява се първата дъщеря Анджелина, и всичко изглежда супер, но... 30-годишната Сам е диагностицирана с рак на дебелото черво. Независимо от диагнозата, Тейлър-Ууд не бърза да се предаде, започва курс по химиотерапия, съгласява се на операция и вярва, че категорично ще оздравее.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.