Следва

Да или Не: На Кристина голата кожа

Любовницата на Тръмп публично се извини на Мелания!

Bitch fight...

Celebrities преди 6 години

Мелания Тръмп изнесе окуражителна реч по време на връчване на наградите "International Women of Courage Awards", която мнозина смятат за иронична, имайки предвид ситуацията, в която Мелания се намира. От години се носят слухове за продължителните изневери на Доналд по време на брака им, а скандалът около последната такава съвпада по тайминг с въпросната реч по тема кураж.

Миналият вторник бившият Playboy модел Карън Макдугъл в разговор с журналиста Андерсън Купър публично се извини на Първата дама за 10-месечната афера, която е имала със съпруга й през 2006, едва година след полагането на брачните им клетви. Макдугъл също така подава дело срещу фирмата American Media, която притежава National Enquirer, за които моделът твърди, че са й платили 150 000 долара, за да разкаже своята история по време на президентската кампания на Тръмп, но това така и не се е случило.

Това съвсем няма да е първото дело около Тръмп, свързано със секс скандал. Припомняме, че порно звездата Сторми Даниелс също го съди за това, че той отрича какъвто и да е сексуален контакт помежду им, отново докато е женен за Мелания. Даниелс обаче има достоверно доказателство - успешно преминатият детектор на лъжата през 2011, на който признава, че е имала сексуален контакт с настоящия президент на САЩ и то без предпазни средства.

Именно на фона на всички тези събития хората се чудят дали е уместно точно Мелания да говори за кураж след като търпи неприемливото поведение на съпруга си и продължава да е с него?

More Celebrities