Следва

Месечен ХОРОСКОП - Април 2018

Мога и сама: 11 звезди, които не използват стилист

Well, all I can say is: Имам достатъчно добър вкус и моден нюх!

Celebrities преди 5 години

Знаем си го, и ние, и вие, че повечето знаменитости разчитат на стилисти, които да им подберат възможно най-изтънчения и модерен гардероб и правилно да съчетаят аутфитите им така, че всичко да е в тенденциите.

Има, ОБАЧЕ, шепа смели звезди, които категорично отказват да се възползват от фешън виждането на други и предпочитат сами да се обличат и стилизират - било то за ежедневен ангажимент или пък вечерно събитие.

В галерията горе>>> кои са любимците ни, които, точно като нас, стават сутрин рано, отварят гардероба и започват с тежката реплика: "Нямам какво да облека"

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 час

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 1 ден

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 2 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.