Следва

Петъчен БЛИЦ: Росен Карамфилов

Мелания Тръмп е в болница: Everything you need to know

След успешната бъбречна операция, първата дама на САЩ е в добро състояние...

Celebrities преди 5 години

Чухме, прочетохме, разбрахме; клюки, слухове, но накрая се оказва, че е истина. Лейдито на САЩ Мелания Тръмп е в болница, възстановявайки се от операция на бъбреците. За онези, които силно съчувстват на мадам Тръмп и семейството й, малко повече информация като боус от нас: За пълно възстановяване, Мелания ще бъде хоспитализирана за седмица.

В официалното изявление от Белия дом се посочва, че: „Тази сутрин първата дама Мелания Тръмп бе хоспитализирана за третиране на бенигнено състояние на бъбреците. Процедурата е успешна и няма усложнения. Г-жа Тръмп ще остане в Националния военнно-медицински център „Уолтър Рийд" до края на седмицата. Надяваме се Първата дама да се възстанови непълно възможно най-скоро, за да продължи благотворителната си работата с деца."

И ние в Редакцията пожелаваме на лейди Тръмп бързо и напълно възстановяване и с нетърпение очакваме новите й модни изявления, които да обсъждаме.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 7 минути

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.