Следва

Фестивалът на азиатската култура „Цветовете на традициите“ посреща в София „азиатските олимпийски” игри директно от Джакарта

Ариел Уинтър is a Snack

‘bae it’s a snack’

Celebrities преди 5 години

Връщаме се към един наш материал отпреди няколко седмици, в който засегнахме темата за отношенията между майки и дъщери в обществото на Холивуд. Сред двойките, които обсъдихме са и младата актриса от "Modern Family" Ариел Уинтър и майка й Кристал. С две думи, драмата между тях се изразява в това, че Ариел обвинява майка си, че се отнася с нея като парче месо и я кара да се облича неприлично. Припомняме цялата история тук!

След като през 2015-а Уинтър печели дело за отнемане на родителски права на Кристал, логично е, че вече сама подбира дрехите си и начина, по който иска светът да гледа на нея. Всичко точно обаче ние не виждаме особено голяма разлика в поведението и подхода й.

Неведнъж сме попадали на нейни разголени кадри, но последното нещо, което влезе в полезрението ни е снимка в Instagram, под която тя сама се нарича "snack".

Целият caption гласи: ‘bae it’s a snack’ he said it’s an entree” и е част от песен на Cardi B - “I Like It”. Не че имаме нещо против песента, но имайки предвид разгорещилия се семеен скандал преди години, очакваме Ариел да не определя себе си като "закуска" един вид...

 

 

More Celebrities