Следва

14 години по-късно: Гуинет се показа гола и бременна

Очаква ли дете Даян Крюгер?

Да имаш да ни кажеш нещо, русокоске?

Celebrities преди 6 години

По всичко личи, че Даян Крюгер е бременна с първородното си дете. 41-годишната актриса е появи на филмовия фестивал в Кан, а за визията си за червения клим бе избрала интересна рокля.

Дизайнът на дрехата очевидно прикрива коремчето на Даян, чиято форма видимо се е променила. А съдейки по кадрите, слуховете за бебе май ще се окажат напълно верни!


Връщайки лентата назад виждаме, че за последните си светски събития Крюгер винаги залага на по-обемни рокли, които не очертават тялото.

В момента блондинката от големия екран има връзка с 49-годишния си колега Норман Рийдъс. Ако слуховете за бременност за верни, то това ще е първо дете за актрисата, но не и за актьора, който вече има 18-годишен син от модела Хелена Кристенсън.


More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 1 ден

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 3 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.