Следва

Who was invited: Звездните гости на кралската сватба

Something blue: Какво от Даяна взе Меган?

Клюките носят, че вечерният сватбен прием на принц Хари и Меган Маркъл е бил страшен купон.

Celebrities преди 5 години

Според запознати речта на татко принц Чарлз е разплакала всички, а тази на принц Хари е била толкова трогателна спрямо прясната му съпруга, че отново е просълзила гостите.

Близо 600 души са били поканени във Фрогмор хаус, където семейството на принц Хари, реши да събере близките и приятелите на сватбената двойка. За всички е имало специално меню и коктейли, музиката е била подбрана от младоженеца, а Елтън Джон е забавлявал гостите.

Херцогът и херцогинята на Съсекс, каквито са новите титли на Хари и Меган, се отправиха към вечерното си забавление в електрически ретро Ягуар, а Маркъл се преоблече във втора сватбена рокля.



Този път брюнетката заложи на дизайн дело на Стела Маккартни с поло яка и изработена от коприна. Всъщност, обаче, впечатление във визията на херцогинята направи огромният аквамаринен пръстен, който преди време принадлежеше на покойната принцеса Даяна.

Явно принц Хари е решил да подари божественото бижу на половинката си и така да й предостави възможността да носи нещо синьо, както сватбените традиции повеляват.




Припомняме, че в завещанието си лейди Ди изрично бе обявила, че завещава всичките си бижута на синовете си Уилям и Хари, за да може те един ден да ги подарят на съпругите си.

More Celebrities