Следва

Амбър Хърд заби бившия на Хайди Клум

Кралица Елизабет бясна на принц Хари: Ето защо?

Поредният нарушен кралски закон...

Celebrities преди 5 години

Но този път по грандиозен начин, какъвто само принц Хари може да си позволи.

Всички знаем, че по-малкият син на лейди Ди е бунтарът в кралското семейство, но не сме си представяли, че ще реши да се опълчи точно така.

Оказва се, че сватбената халка на принц Хари е разгневила особено много кралица Елизабет. Причината - законите гласят, че членовете на кралското семейство не бива да показват никакви признаци на ангажираност, точно каквато е и брачната халка.

По време на сватбената си церемония, на 19-ти май 2018-та, Хари и Меган си размениха пръстени в знак на вечна любов - нещо, което нито принц Чарлз, нито принц Уилям и любимата му са правили.

Любопитното е, че херцогът на Съсекс категорично отказва да свали венчалната си халка, и както Меган Маркъл, я носи постоянно на лявата си ръка. A пръстенът по дизайн на бижутерите Cleave and Company е в тотален разрез с кралските традиции и закони.


More from View Sofia

Новите вежди на херцогинята или защо мислим, че Меган Маркъл има нов съветник по имиджа

Celebrity beauty преди 1 година

От няколко седмици в Редакцията разсъждаваме върху промененото изражение на лицето на мисис Маркъл. Чудехме се какво "не е наред", докато установихме накрая, че става дума за може би най-важния елемент на лицето, когато говорим за изражение - веждите. Меган е променила нещата, със сигурност 

Coming in 2022: Ето какво очакваме от Season 5 на "The Crown"...

Movies & TV преди 2 години

Появяват се все повече и повече снимки от снимачната площадка на новия сезон на "The Crown" и вече предвкусваме историческите събития, които ще се разиграят на малкия екран - от "Annus Horribilis" на кралицата до смъртта на Даяна, изброяваме сюжетните линии, заради които до 2022-ра ще сме в постоянно нетърпение  

More Celebrities