Следва

Джанет Джексън ексклузивно за Harper's

Новите лица на модата – Алиса Матвичук

С тънката си, мръсно руса коса и широко отворени очи Алиса Матвучик представи Украйна в конкурса Elite Model...

Лица преди 14 години

С тънката си, мръсно руса коса и широко отворени очи Алиса Матвучик представи Украйна в конкурса Elite Model Look миналата година. 16-годишната девойка не спечели конкурса, но за сметка на това грабна вниманието на Marilyn Agency.

Месец по-късно, когато колекциите есен 2009 започнаха да излизат, Алиса направи дебют – не с какво да е, ами с Nina Ricci.

Кастинг-директорите определено са забелязали кукленската красота и перфектното тяло, като се вземе в предвид факта, че тя се превърна в една от най-одумваните звезди, по време на resort-collection ревютата. По-важното в случая е, че имахме възможността да я видим в дрехи на Calvin Klein, Oscar de la Renta, Miu Miu и Prada.



Ако това са само част от имената покрай които ще виждаме малката Алиса по време на следващите седмици на модата, то със сигурност останалата част от списъка няма да бъде по-малко впечатляваща.

Може да е малка, но за сметка на това, ние определено залагаме на нея. Пожелаваме и пътят към страната на чудесата да е дълъг, славен и много вълшебен.
 

More Лица