Следва

Win it: #градскитезащитници на Аvène

А ние мислехме, че се развеждат...

Yonce ya'll...

Celebrities преди 5 години

Бионсе и Джей Зи току-що пуснаха на музикалния пазар изненадващ общ проект, наречен Everything is Love (Всичко е любов) и оказва се, докато светът спекулираше за скандали, изневери и предолагаем развод, Би и Джей просто са правели това, кеото правят най-добре: МУЗИКА И ЛЮБОВ.

Албумът се стриймва ексклуивно в Tidal (музикалната платформа, собственост на Джей Зи), а за изпълнител на албума се посочва просто The Carters. Първият тракот албума APES**T, претендиращ да завладее музикалните класации е активен на канала на Queen B в YouTube и е просто В-Е-Л-И-К!

Типично в стилистиката на семейстов Картър и този видеоклип е просто поредното доказателство, че Джей и Би могат да си правят КАКВОТО СИ ПОИСКАТ като например да затворят Лувъра за ден или два, за да си разглеждат на спокойствие и да, да заснемат видео.

Понастоящем двойката обикаля света като част от общото им турне On The Run II Tour и анонсира албума си в събота вечер по време на учасите в Лондон и зарадва публиката с ексклузивни кадри.

Малката Блу Айви Картър, която вече е кака, и която неведнъж събира погледите ни с поведението си на малка примадона, също не пропуска участието си в новия проект на мама и тати, като се появява за няколко миунити, за да демонстрира "таланта си", за който очевидно ние сме слепи.

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 16 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.