Следва

Спокойствието е афродизиак: Романтично бягство, и не, не в Париж или Венеция!

Моника Валериева заби дизайнерa Филип Плейн

В.Н.Л.

Celebrities преди 5 години

Пищната родна изкусителка - Моника Валериева, се хвали под път и над път, че е жената до дизайнера Филип Плейн.


И докато ние смятаме, че това е далеч от похвално, тя плейгърлата очевидно смята, че е достигнала апогея на живота си, влизайки в гащичките на главният зад марката Philipp Plein.

Моника не спира да споделя снимки в социалните мрежи, като на една от тях се вижда как с Филип се целуват и натискат страстно около басейна в имението на дизайнера в Монако.

Любопитното, е че Валериева е втората българка, която влиза в леглото на Плейн. Преди нея Николета Лозанова забавляваше за кратко 40-годишния германец, който наскоро се раздели с годеницата си Морган Брит. Сега екс любимата /на която Моника е буквален клонинг/ се побърква от ревност заради силиконовата българка и вчера двете размениха бурни съобщения, публикувани в социалната мрежа от самата Валериева.


Филип с Морган

P.S.: Чудно как след скандала с бившата на Филип, от Instagram профила на Моника няма и следа....



More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.