Следва

Бременна ли е 48-годишната Наоми Kембъл?

Mamma & Me: К + К в обща фотосесия

За първи път...
 

Celebrities преди 5 години

Катрин Зита-Джоунс и дъщеря й Карис са героините на септемврийския брой на списание Town & Country.


Двете красавици позират заедно дори за снимка на корицата, а ние сме повече от единодушни, че 15-годишната представителка на династията на известната актьорска двойка Джоунс и Дъглас вече изглежда като копие на звездната си майка.


Въпреки това, в интервюто Карис споделя, че определено й тежи да расте под строгото внимание на медиите, а и освен това децата в училище редовно я тормозят и дискриминират заради известността на родителите й.

"Притесняват ме и заглавията във жълтите вестнити и фактът, че медиите редовно обсъждат възрастовата разлика между мама и тате", искрена е младата красавица.

В момента Карис все още е в гимназия и сериозно обмисля това, което би искала да направи в бъдеще. Момичето признава, че майка й е пример за подражание и лична икона за стил.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 10 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 7 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.