Следва

Тропически изкушения: Плодова салата с ананас

Усмивки от старите ленти: Цветните кадри

back to basics

Celebrities преди 5 години

Както вчера обещахме, продължаваме с "Усмивки от старите ленти". Бяхме в черно-бялата гама, днес продължаваме на цветна вълна. Отново кадрите датират от средата на миналия и век, а част от заподозрените ни се повтарят: Ози Озбърн и Джими Хендрикс - вече поотраснали, както и Мерилин Монро, но този път с грим от последната си фотосесия. Част от новите лица, които показваме са Бети Уайт на младини през 50-те, Мишел Обама като студетнка и Антъни Бурдейн на скромните 18 години.

Този път кадрите са 15 на брой, но това -1 не се усеща, защото са все така пленителни. Носят в себе си духа на отминалите дни, който ни внася необходимата доза романтика. Ровейки се в галерията губим представа за времето и се пренасяме в 20-ти век, защото сякаш повече ни допада>>>

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 17 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 18 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.