Следва

Drunk In Love: Май Тай

We love: Мадона за Vogue Italia

Just one day out of life...

Celebrities преди 5 години

Малко преди юбилейния си 60-ти рожден ден Мадона направи жестока фотосесия за италианския Vogue.


Част от снимките на музикалната суперзвезда за модната библия са посветени на децата й: близнаците Естер и Стела, и дъщеря й Мърси и сина й Дейвид.А зад обектива застава не кого да е, а фотографското дуо Mert и Marcus.


"Футбол. Синът ми Дейвид, който ще навърши 13 години съвсем скоро, иска да играе футбол от години. Отчаяно се опитвах да намеря най-добрите академии с най-добрите треньори, но нивото на футбола в Америка е много по-ниско от останалата част на света. Видях, че това е разочароващо и реших, че е подходящият момент. Чувствах, че се нуждаем от промяна и исках да избягам за кратко от Америка - тъй като знаете, че това не е най-светлият период за тази страна. Живяла съм и на други места, например в Лондон за 10 години, но реших, че е време да поема нови рискове", обяснява решението си Мадона да се премести да живее в Португалия.Поп иконата ще навърши иконичните 60 след 10 дни - на 16-ти август.
More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 2 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано