Следва

Sex me Harder: Девън Аоки на 36 в 36 кадъра

Уличният стил на звездите: Роузи в бяло из Ню Йорк

New York, New York...

Celebrities преди 5 години

Вчера 31-годишнaта Роузи Хънтингтън-Уайтли и 51-годишният Джейсън Стейтъм най-накрая обявиха датата на сватбата.

И ето че моделът вече реши да се види в бяло. Е, костюм, де, не рокля - но, пак е нещо!

Уайтли разходи безобразно готин аутфит из улиците на Голямата ябълка. Красавицата комбинира сатенен бял сет от топ и разкроени панталони с ръб от The Row, които допълни със сиво сако с лейбъл Georgia Alice.Особено внимание обръщаме и на аксесоарите, които са перфектните акценти в неутралната цветова гама на визията на Роузи: велурен клъч Gucci, огромни слънчеви очила от Celine и златна висулка под формата на първата буква от името й на тънка верижка.


Ние сме влюбени в точно този аутфит, който съчетава по перфектен начин бизнес look-а и романтичния привкус, а вие? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Харесва ли ви нюйоркската визия на Роузи?

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.