Следва

Red Carpet Love: Двойките на наградите "Еми"

Emmys 2018: Кой какво облече

Red Carpet Finest...

Celebrities преди 5 години

Изминалата вечер в Microsoft Theater бе изключително шумна и звездна. И как би могло да бъде по друг начин, тъй като точно там снощи се проведе 70-ата годишнина на церемонията по връчването на наградите "Еми". Събитието събра събра някои от най-високо платените и известни имена в кино и ТВ индустрията.

По червения килим се разходиха Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк, Криси Тайгън и Джон Леджънд, Кит Харингтън, Дакота Фанинг и много други известни личности. Някои от тях грабнаха скъпата статуетка, а други просто се похвалиха с жестока визия на червения килим!

Кой какво облече на Emmys 2018-та, разглеждаме в галерията горе>>>

More Celebrities

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 1 ден

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.  

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 3 дни

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.