Следва

Attention!!! Огромен часовник

Бейби бум по Холивудски

Изглежда, че Джъд Лоу се опитва да постави рекорд по брой деца. Във вторник, миналата седмица, британецът се...

преди 14 години

Изглежда, че Джъд Лоу се опитва да постави рекорд по брой деца. Във вторник, миналата седмица, британецът се сдоби с четвъртото си подред дете. Актьорът плейбой вече има три – Раферти, Руди и Ирис от брака му с бившата му съпруга Сейди Фрост. Новородената му дъщеричка е от краткотрайната му връзка с модела Саманта Бърк, която започва в Ню Йорк по време на снимките на филма Шерлок Холмс.

Въпреки че актьорът призна бащинството и поема финансова отговорност за новородената София, той не присъства на раждането на детето и дори няма да го види чак до Декември, когато свършват ангажиментът му по Хамлет в Бродуей. Истинската причина обаче, за липсата на желание да види новороденото си дете се оказва друга.

Джъд Лоу смята, че ако отиде до Флорида сега, ще направи истински медиен цирк и най-вероятно е прав. Очаква се съвсем скоро да излезе интервю със Саманта Бърк, където тя разкрива интимни подробности около връзката си с Джъд. Въпреки че в миналото тя бе заявила, че не се интересува от пари и слава, постъпките й показват друго. Новото мамче и нейните адвокати вече се заеха с преговори да продават първите снимка на малката София.

Сара Мишел Гелър и съпругъ й Фреди Принц Джуниър също станаха родители на момиченце миналата събота, на 19 септември. Младото семейство е на седмото небе от появата на малката госпожица, която е кръстена Шарлот Грейс Принц. Това е първото дете за двойката, които за пръв път признаха за появата на новото попълнение в семейството през Април. Другото ново около двойката е, че Фреди Принц Джуниър ще участва в новия сезон на 24, а прекрасната му съпруга наскоро смени фамилията си от Гелър на Принц. Ето, че семейство Принц вече си имат и принцеса.

Друга холивудска двойка, която се сдоби с родителски статут тези дни са звездата на „Анатомията на Грей“ Елън Помпео и съпругът й музикалния продуцент Крис Айвъри, които се сдобиха с момиченце - Стела Луна Помпео Айвъри и затвърдиха модата за дамските рожби.

Оказва се, че бейби бумът не свършва до тук и този път не на модния подиум, ами към родилното отделение крачат цяла плеяда модели и манекенки, сред които бременните Хайди Клум, Жизел Бюндхен, Адриана Лима, Каролина Куркова, както и съвсем младата Джордан Дън.

Бейби бумуът съвсем не подмина и българските светски персони. С новината за Георги на Жени Калканджиева, който се роди на 7-ми този месец, се върнахме назад във времето, за да видим кой още се е сдобил със звездно бебе. Симона Пейчева, фолк певицата Галена,





На печелившите честито, а пък ние очакваме новите попълнения в отбора на звездните бебета.
 

More from View Sofia

More